Dekbedovertrek Merken

Er zijn veel verschillende merken die dekbedovertrekken produceren. De meest bekende kwaliteitsmerken die beddengoed produceren zijn traditionele Nederlandse bedrijven. Bedsupply heeft een intensieve samenwerking met deze A-merken om kwaliteit en service te waarborgen. Hieronder worden een aantal van deze merken verder toegelicht.

Beddinghouse

Beddinghouse is een van de bekendste en grootste dekbedovertrek merken van Nederland. De collecties van Beddinghouse volgen de laatste trends op het gebied van mode en interieur in een geheel eigen stijl. De collectie is breed opgezet zodat er voor ieder wat wils tussen zit met romantische, kleurrijke, stoere, en basic dessins. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit katoen of katoen-satijn die met zorg voor mens en milieu is geproduceerd. Bekijk hier alle Beddinghouse dekbedovertrekken.

Cinderella

Cinderella is al jarenlang een bekend kwaliteitsmerk in Nederland. Al meer dan 50 jaar worden collecties door eigen designers ontworpen. Hierdoor heeft Cinderella inmiddels haar eigen stijl ontwikkeld die bestaat uit veel traditionele motieven met bloemen en ruitjes. Deze dekbedovertrekken staan bekend om haar hoge afwerkingsniveau en aandacht voor detail. Cinderella maakt dekbedovertrekken van 100% katoen, satijn en flanel. Bekijk hier alle Cinderella dekbedovertrekken.

Damai

Damai heeft een eigen atelier in Nederland waar hoeslakens en dekbedovertrekken op maat gemaakt worden. Hierdoor kunt u bij Bedsupply effen dekbedovertrekken in katoen, satijn en flanel kopen die voor u op maat worden gemaakt. Damai is een vooruitstrevend merk dat bijvoorbeeld ook een duurzame lijn dekbedovertrekken heeft: Damai Organics. Deze dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% organische katoen en dragen het Eko keurmerk. Bekijk hier alle Damai dekbedovertrekken.

Kardol

Kardol is het luxe merk van producent Beddinghouse. Kardol staat bekend om haar spraakmakende dessins, met karakteristieke teksten en grafische vormgeving. De ontwerpers laten zich voor de dessins inspireren door de laatste mode en architectuur en voegen daar een klassieke twist aan toe. Zelf omschrijven ze het als ?Where Dutch design meest luxury bedlinen?. Uiteraard worden voor deze dekbedovertrekken uitsluitend stoffen van een zeer hoge kwaliteit gebruikt. Bekijk hier alle Kardol dekbedovertrekken.

Covers & Co

Covers & Co dekbedovertrekken staan bekend om hun eigentijdse frisse dessins. Dit merk in onderdeel van het toonaangevende Essenza wat duidelijk terug te zien is in zowel de uitstraling als kwaliteit van de overtrekken. Door de vele kleuren die worden gebruikt brengt een Covers en Co dekbed dynamiek in de slaapkamer. De collectie bestaat uit dessins voor zowel volwassenen als kinderen en wordt 2 keer per jaar volledig vernieuwd. Deze dekbedovertrekken zijn van 100% hoogwaardige katoen gemaakt en daardoor minder duur dan de satijnen overtrekken van Essenza. Bekijk hier alle Covers & Co dekbedovertrekken.

Walra

Walra is het oudste Nederlandse textiel merk dat stamt uit 1873 en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip. Maar tijden veranderen. Walra heeft zichzelf als doel gesteld om haar collectie te vertalen naar de wensen en mogelijkheden van deze tijd. Walra annu nu staat voor tijdloos, stijlvol en betrouwbaar, vervaardigd in een betaalbare kwaliteit. Dit maakt de luxe van Walra bereikbaar. Bekijk hier alle Walra dekbedovertrekken.