Menu
Menu
-
-

Dekbedovertrek Merken

Beddinghouse dekbedovertrek

Beddinghouse is een van de bekendste en grootste dekbedovertrek merken van Nederland. De collecties van Beddinghouse volgen de laatste trends op het gebied van mode en interieur in een geheel eigen stijl. De collectie is breed opgezet zodat er voor ieder wat wils tussen zit met romantische, kleurrijke, stoere, en basic dessins. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit katoen of katoen-satijn die met zorg voor mens en milieu is geproduceerd.

Cinderella dekbedovertrek

Cinderella is al jarenlang een bekend kwaliteitsmerk in Nederland. Al meer dan 50 jaar worden collecties door eigen designers ontworpen. Hierdoor heeft Cinderella inmiddels haar eigen stijl ontwikkeld die bestaat uit veel traditionele motieven met bloemen en ruitjes. Deze dekbedovertrekken staan bekend om haar hoge afwerkingsniveau en aandacht voor detail. Cinderella maakt dekbedovertrekken van 100% katoen, satijn en flanel. Ontdek de vrolijke Cinderella dekbedovertrekken!

Damai dekbedovertrek

Damai heeft een eigen atelier in Nederland waar hoeslakens en dekbedovertrekken op maat gemaakt worden. Hierdoor kunt u bij Bedsupply effen dekbedovertrekken in katoen, satijn en flanel kopen die voor u op maat worden gemaakt. Damai is een vooruitstrevend merk dat bijvoorbeeld ook een duurzame lijn dekbedovertrekken heeft: Damai Organics. Deze dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% organische katoen en dragen het Eko keurmerk.