Molton

Moltons zijn gemaakt van opgeruwde katoen. Opgeruwde katoen heeft unieke eigenschappen betreffende sterkte, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een uitermate geschikt materiaal voor een molton is. Een molton gaat direct om het matras ter bescherming en heeft als doel om het lichaamsvocht dat u tijdens uw slaap verliest op te vangen. Over de molton kunt u nog een normaal hoeslaken plaatsen, om zo het slaapcomfort en de hygiëne nog verder te verhogen. Zoals u hieronder kunt zien bestaat het assortiment uit moltons voor alle soorten matrassen en waterdichte moltons. Met een molton van Bedsupply bent u gegarandeerd van hoge kwaliteit en een comfortabele nachtrust!

39 artikelen 1 - 39 van 39

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Molton Hoeslaken Damai (Organic)

Molton Hoeslaken Damai (Organic)

€ 39,95

€ 27,95

39 artikelen 1 - 39 van 39

Moltons

Molton stof lijkt op flanel vanwege het opgeruwde katoen. Dit materiaal is zeer absorberend. Een molton hoeslaken gaat direct om het matras en heeft als doel om het lichaamsvocht op te vangen dat u tijdens uw slaap verliest. Bedsupply heeft een ruim assortiment moltons en waterdichte matrasbeschermers. U kunt kiezen uit neutrale kleuren en u vindt de hoeslakens in verschillende maten. De filter aan de linkerkant kunt u gebruiken om uw wensen te selecteren. Door op een afbeelding te klikken kunt u meer informatie lezen over het desbetreffende product.


Molton hoeslaken

Een molton hoeslaken is in principe geen hoeslaken. Het heeft dezelfde vorm, maar wordt om het matras geplaatst vóórdat het hoeslaken wordt geplaatst. Het dient als extra tussenlaag, ter bescherming van uw matras tegen slijtage en voor het behoud van hygiëne. Velen denken dat een molton genoeg is om om het matras te plaatsen, maar u zult merken dat zonder hoeslaken hieroverheen het comfort tegen zal vallen. Schaf daarom naast een molton hoeslaken ook altijd een normaal hoeslaken aan.


Waterichte molton

Naast reguliere moltons, heeft Bedsupply ook een groot assortiment in waterdichte moltons. Deze zijn uitstekend te gebruiken wanneer u in de nacht bovengemiddeld transpireert of wanneer sprake is van incontinentie. Op deze manier heeft u geen zeiltje op het matras nodig en blijft de hygiëne van uw matras gewaardborgd. Hierdoor zal uw matras ook een stuk langer meegaan.


Molton Topper

In het assortiment van Bedsupply vindt u ook moltons die speciaal voor toppers gemaakt zijn. Deze moltons gaan om het topdekmatras van een boxspring en niet om het gehele matras van een boxspring. Deze topper moltons worden steeds populairder, aangezien de populariteit van boxsprings nog altijd toeneemt.


Verder bestaat ons assortiment ook nog uit: