Dekbedovertrek Lits-Jumeaux

Lits-jumeaux dekbedovertrekken zijn 240 centimeter breed en zijn geschikt voor dekbedden van 200 en 220 centimeter lang. Een dekbedovertrek in de lits-jumeaux maat is dus een maat groter dan een 2-persoons dekbedovertrek en een maat kleiner dan de extra brede dekbedovertrekken. Lits-jumeaux dekbedovertrekken zijn er in verschillende materialen, kleuren en merken. In het ruime assortiment lits-jumeaux dekbedovertrekken op Bedsupply vindt u voor iedere slaapkamer de perfecte match!

1 - 80 van 1783

 

1 - 80 van 1783

Lits-Jumeaux Dekbedovertrek

Een lits-jumeaux dekbedovertrek is geschikt voor een dekbed van 200 cm breed en 200 of 220 cm lang. Deze maat dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren van diverse kwaliteitsmerken zoals Damai en Beddinghouse. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende materialen. Ieder materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Weet u nog niet precies welk materiaal voor u geschikt is? Lees meer over de eigenschappen van de materialen op de pagina 'Materialen'. De filter aan de linkerkant van de pagina kunt u gebruiken om uw wensen aan te geven. Zo komt u gegarandeerd uit op het product dat voldoet aan uw wensen en behoefte.


Lisimo dekbedovertrek

Een lits jumeaux dekbedovertrek wordt uitgesproken en daardoor door velen ook geschreven als een lisimo dekbedovertrek. Bedsupply heeft een zeer groot assortiment dekbedovertrekken in de lisimo maat, van verschillende materiaalsoorten. Kies voor een flanellen overtrek wanneer u behoefte heeft aan een warm en zacht overtrek en voor bijvoorbeeld een satijnen bedovertrek wanneer u graag een fluweel zachte en gladde variant zoekt!