Menu
Menu
-
-
Materiaal
Kleur
Maat
Merk
Soort
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Dekbedovertrek Lits-Jumeaux

Lits-jumeaux dekbedovertrekken zijn 240 centimeter breed en zijn geschikt voor dekbedden van 200 en 220 centimeter lang. Een dekbedovertrek in de lits-jumeaux maat is dus een maat groter dan een 2-persoons dekbedovertrek en een maat kleiner dan de extra brede dekbedovertrekken. Lits-jumeaux dekbedovertrekken zijn er in verschillende materialen, kleuren en merken. In het ruime assortiment lits-jumeaux dekbedovertrekken op Bedsupply vindt u voor iedere slaapkamer de perfecte match!

Lits-Jumeaux Dekbedovertrek

Een lits-jumeaux dekbedovertrek is geschikt voor een dekbed van 200 cm breed en 200 of 220 cm lang. Deze maat dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren van diverse kwaliteitsmerken zoals Damai en Beddinghouse. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende materialen, zoals flanel, katoen, linnen en nog veel meer. Ieder materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen, maar weet u nog niet welke bij uw wensen aansluit? Bekijk dan onze extra informatie rondom dekbedovertrek materialen. In de filter kunt u uw wensen aangeven. Zo komt u gegarandeerd uit op het product dat voldoet aan uw wensen en behoefte.

Wit dekbedovertrek lits jumeaux

De letterlijke vertaling van lits jumeaux is 'tweeling beden'. De maat die bij deze uitdrukking hoort is 240 x 220 cm. Bedsupply biedt in haar assortiment veel verschillende dekbedovertrekken aan in deze maat. De overtrekken zijn daarnaast beschikbaar in diverse prijsklassen en kleuren. Uiteraard zit hier ook de populair dekbedovertrek kleur wit tussen. Neem een kijkje in bovenstaand assortiment en ga op zoek naar het beddengoed dat bij u past!