Hoeslaken Satijn

Een satijnen hoeslaken is een hoeslaken geproduceerd van 100% katoen die op een speciale manier geweven is waardoor het extra glad en fijn aanvoelt, waardoor u op dit materiaal gegarandeerd een comfortabele nachtrust heeft. Een satijnen hoeslaken straalt luxe uit door de lichte glans die de stof geeft. Een satijnen hoeslaken voelt lekker koel en fris aan door de fijne structuur, waardoor u vooral in de zomer heerlijk slaapt op uw satijnen hoeslaken.

1 - 80 van 109

 

1 - 80 van 109

Satijnen hoeslaken

Satijn wordt ook gemaakt van katoenvezels. Het verschil met gewoon katoen is dat er bij satijn een weeftechniek wordt toegepast waardoor een gladde stof ontstaat. Verwar dit satijn echter net met polyester-satijn dat zeer glimmend is. Satijn heeft een luxe uitstraling en voelt iets koeler aan dan normaal katoen waardoor het zeer geschikt is in de zomer. Let er wel op dat een satijnen hoeslaken minder rekbaar is dan een normaal katoenen hoeslaken. Het assortiment satijnen hoeslakens is erg groot en bestaat uit diverse kleuren en maten. De satijnen hoeslakens van Damai worden in Nederland voor u op maat gemaakt. Naast het juiste materiaal, is de juiste maat hoeslakens namelijk ook erg belangrijk.

Hoeslakens satijn 180x210

Het juiste hoeslaken draagt bij aan een prettige nachtrust. Zo zorgt het juiste materiaal voor de gewenste matie van isolatie of ventilatie, en zorgt de juiste maat ervoor dat het hoeslaken de gehele nacht goed om uw matras blijft zitten. Door op bovenstaande header te klikken ziet u alle hoeslakens met een afmeting van 1.80x2.10 meter.


Hoeslaken satijn 200x220

Een satijnen hoeslaken voelt heerlijk zacht aan, maar u dient deze wel in de juiste maat te kopen. Daarom biedt Bedsupply hoeslakens in veel verschillende afmetingen, en voor verschillende soorten matrassen. Zo vindt u bij ons het perfecte hoeslaken voor uw reguliere matras, maar ook voor topdekmatrassen, waterbedden en split matrassen! Om alle hoeslakens met een afmeting van 200x220cm te zien, klikt u op bovenstaande header.


Hoeslaken satijn 160x200

Ook voor uw matras of topper met een afmeting van 160x200 centimeter biedt Bedsupply een uitgebreid assortiment hoeslakens. Een hoeslaken beschermt uw (topdek)matras tegen lichaamsvocht, waardoor deze langer meegaat én langer fris blijft. Een hoeslaken dient dus niet enkel om heerlijk op te kunnen liggen, maar wordt ook gebruikt ter bescherming van uw matras. Voor extra bescherming kunt u tevens een molton 160x200 gebruiken.