Selecteer op
Klantenservice

Dekbedovertrek

Dekbedovertrekken in alle soorten en maten vind u hier bij Bedsupply. Ons assortiment bestaat uit 1-persoons dekbedovertrek, 2-persoons dekbedovertrek en lits-jumeaux dekbedovertrekken van bekende kwaliteitsmerken zoals Essenza, Beddinghouse en Damai. U kunt de filter gebruiken om te selecteren op maat, kleur of materiaal zodat u snel de dekbedovertrekken te zien krijgt die aan uw wensen voldoen. Voor meer informatie en advies over dekbedovertrekken kunt u terecht op onze adviespagina of kunt u de uitgebreide informatie onderaan deze pagina lezen. Bij Bedsupply slaagt u altijd voor het perfecte dekbedovertrek.

2153 artikelen 1 - 80 van 2153

Vorige123...27

Er komen geen producten overeen met de selectie.

2153 artikelen 1 - 80 van 2153

Vorige123...27

Dekbedovertrekken

Een dekbedovertrek, ookwel dekbedhoes genoemd, is zoals u hierboven kunt zien verkrijgbaar in diverse maten, stoffen en kleuren. Wij kunnen ons voorstellen dat u door het enorme assortiment misschien het overzicht verliest maar dat is niet nodig. Er zijn verschillende filters die u kunt gebruiken zodat u nog maar een klein deel van de collectie overhoudt die precies aan uw wensen voldoet. Hieronder staat meer uitleg over deze verschillende filtermogelijkheden zodat u weet op welke maat en materiaal u het beste kunt zoeken voor het vinden van het beste bedovertrek voor u.


1-Persoons dekbedovertrek 140 x 200 cm

1-Persoons dekbedovertrekken zijn geschikt voor dekbedden van 140 cm breed en 200 of 220 cm lang. Dit komt doordat de lengte van de overtrekken 240 of 260 cm lang is. De stof die u aan het einde ‘overhoudt’ is bedoeld om als instopstrook te gebruiken. De meeste kinderdekbedovertrekken hebben ook deze afmeting.

2-Persoons dekbedovertrek - 200 x 200 cm

2-Persoons dekbedovertrekken zijn geschikt voor dekbedden van 200 cm breed en 200 of 220 cm lang. Dit komt doordat de lengte van het overtrek 240 tot 260 cm lang is. De stof die aan het einde overblijft is de instopstrook. 2 persoons dekbedovertrekken zijn bedoeld voor bedden van 120, 140 of 160 cm breed.

Lits-jumeaux dekbedovertrek - 240 x 220 cm

Lits-jumeaux dekbedovertrekken zijn geschikt voor dekbedden van 240 cm breed en 200 of 220 cm lang. Dit komt doordat de lengte van de overtrekken 240 of 260 cm lang is. De stof die u aan het einde ‘overhoudt’ is bedoeld om als instopstrook te gebruiken. Lits-jumeaux dekbedovertrekken passen op bedden van 160, 180 of 200 cm breed.

Extra breed dekbedovertrek - 260 x 220 cm

Extra brede dekbedovertrekken zijn geschikt voor dekbedden van 260 cm breed en 200 of 220 cm lang. Dit komt doordat de lengte van het overtrek 240 tot 260 cm lang is. De stof die aan het einde overblijft is de instopstrook. Extra brede dekbedovertrekken van 260 cm breed worden vooral gebruikt op bedden van 200 cm breed of breder.

Flanellen dekbedovertrek

Heeft u het in snel koud? Dan is een dekbedovertrek van flanel ideaal voor u! Flanel is namelijk opgeruwd katoen, wat daardoor als een heerlijk zacht en warm laagje aanvoelt. Flanellen overtrekken worden vooral in de winter op het bed gelegd. Bedsupply heeft een ruim assortiment dekbedhoezen van flanel van verschillende topmerken zodat ze jarenlang mooi blijven.

Satijnen dekbedovertrek

Satijnen dekbedovertrekken zijn vaak iets duurder dan gewone katoenen varianten. Dit komt doordat een satijnen overtrekken zeer dicht op elkaar is geweven en daardoor heerlijk zacht en glad aanvoelt. Door deze weeftechniek komt er een lichte glans in de stof die het een luxueuze uitstraling geeft.

Beddengoed van topmerken

Bij Bedsupply vind u de grootste collectie dekbedovertrekken van bekende kwaliteitsmerken. Dit zijn niet de allergoedkoopste overtrekken die er zijn, maar het kwaliteitsverschil is ook overduidelijk. Dit merkt u direct als u de stof voelt; deze is bij ons altijd van 100% natuurlijke materialen gemaakt en dus niet van polyester zoals bij sommige goedkope merken het geval is. Daarnaast zult u merken dat de hoezen veel langer mooi blijven; ook na een flink aantal keer wassen. Wij werken samen met vrijwel alle bekende kwaliteitsmerken die beddengoed maken zoals Essenza, Beddinghouse, Cinderella, Walra en Damai maar ook met moderne hippe merken zoals SNURK en Yumeko.


Kleuren en stijlen

De kleur van het beddengoed kan uw slaapkamer maken of breken. Afhankelijk van de rest van uw inrichting kunt u kiezen voor een rustig en stijlvol overtrek of ga juist voor een spannende kleur. Uiteraard hebben wij allerlei witte dekbedovertrekken in het assortiment maar ook genoeg rode, groene, blauwe en natuurlijk ook zwarte dekbedden.


Hulp nodig bij het kiezen van het juiste dekbedovertrek?

Heeft u, ondanks bovenstaande informatie, nog hulp nodig bij het kiezen van uw bedovertrek of dekbedhoes? Geen enkel probleem, er zijn immers ook enorm veel keuzes die u moet maken. Speciaal daarvoor heeft Bedsupply een stappenplan, welke u kan helpen bij het komen tot de perfecte keuze voor uw dekbedovertrek. Mocht u hierna nog vragen hebben, kunt u uiteraard onze klantenservice bellen of mailen. Zij zullen u uiteraard helpen met de juiste keuze!