Dekbedovertrek

dekbedovertrek

Dekbedovertrekken zijn er in vele soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kinderdekbedovertrek, een katoenen dekbedovertrek, een satijnen dekbedovertrek of een flanellen dekbedovertrek. U kunt de filter gebruiken om op merk, kleur of maat te selecteren zodat u het perfecte dekbedovertrek voor u vindt.

1 - 80 van 1910

 

1 - 80 van 1910

Dekbedovertrek

De ruime collectie dekbedovertrekken bestaat uit diverse materialen, kleuren en merken. Hierboven ziet u de gehele collectie. Om sneller te zoeken naar het juiste dekbedovertrek kunt u in het keuzemenu uw voorkeuren aangeven. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een 1-persoons, 2-persoons of lits-jumeaux dekbedovertrek. Een 1-persoons dekbedovertrek is geschikt voor een bed met een matras van 70 t/m 100 cm breed. Heeft u een bed met een matras van 120 t/m 150 cm breed? Kies dan voor een 2-persoons dekbedovertrek van 200 cm breed. Een lits-jumeaux dekbedovertrek van 240 cm breed is geschikt voor een matras van 160 of 180 cm breed. Is uw matras 200 cm of breder, dan kunt u het beste kiezen voor een dekbedovertrek van 260 cm. Elk dekbedovertrek wordt geleverd met één of twee kussenslopen, afhankelijk van de maat die u bestelt.
Bedsupply heeft een enorm groot scala dekbedovertrekken van zeer veel verschillende topmerken, zoals Essenza, Beddinghouse, SNURK, Damai, Walra en nog veel meer.