Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Maat
Merk
Soort
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Dekbedovertrek

Dekbedovertrekken in alle soorten en maten kunt u hier vinden. Het assortiment bestaat uit verschillende typen en maten dekbedovertrekken van topmerken, waardoor u er een kunt vinden in de maat die bij uw dekbed aansluit - van absolute top kwaliteit. Kies uit de verschillende materialen, kleuren en designs om zo precies de dekbedovertrek te vinden die bij uw stijl en wensen aansluit. Weet u nog niet welk materiaal, kleur of merk bij uw wensen aansluit? Ontdek dan de speciale adviespagina of lees er meer over onderaan deze pagina. Ook informatie over de verschillende maten kunt u daar vinden. Vind uw perfecte dekbedovertrek bij Bedsupply!

Dekbedovertrekken

De dekbedovertrek, ook bekend als dekbedhoes, is dus beschikbaar in diverse maten, stoffen, kleuren en designs. De hoeveelheid keuze kan het moeilijk maken om de dekbedovertrek te vinden die bij uw wensen aansluit, maar dat is gelukkig niet nodig. Aan de hand van de onderstaande informatie kunt u de gewenste antwoorden vinden op uw vragen omtrent maatvoering, stoffen, merken, kleuren en typen dekbedovertrekken, en vervolgens kunt u in het bovenstaande assortiment aan de hand van de filter makkelijk uw favoriete dekbedovertrek vinden.

Welke maat dekbedovertrek?

De dekbedovertrekken zijn beschikbaar in vele verschillende maten, zodat iedereen precies een dekbedovertrek kan vinden die aansluit bij zijn of haar dekbed. Heeft u al een dekbed of gaat u een nieuwe bestellen? Dat is de maat die u nodig heeft voor uw dekbedovertrek. De stof die u aan het einde zult overhouden is bedoeld om als instopstrook te gebruiken. In het assortiment vind u onder andere de populaire maten 140x200, 200x200 240x220 en zelfs de extra brede dekbedovertrek maat 260x220 is ruim vertegenwoordigd. Dit is dus de breedte keer lengte in centimeters. Als uw dekbedovertrek wat langer is dan uw dekbed dan is dit geen probleem, zo kan een dekbedovertrek met een lengte van 240 tot 260 centimeter goed bij een dekbed van zowel 200 als 220 centimeter. Meer informatie en alle speciale pagina's voor maten vindt u door hierboven op 'Welke maat dekbedovertrek' te klikken.

Welk materiaal dekbedovertrek?

Als u een nieuw dekbedovertrek gaat kiezen, is het natuurlijk ook belangrijk om rekening te houden met de unieke eigenschappen van elk soort materiaal. Zo kunt u kiezen voor katoen, het stevige en ademde natuurproduct, of kiest u liever satijn, wat eigenlijk ook katoen is maar dan gladder door de andere manier van weven. Als u wat liever een warme stof wilt kunt u kiezen voor flanel, wat ook nog is heel zacht is. Percal is ook een soort katoen, maar dan van wat hogere kwaliteit. Andere populaire stoffen voor dekbedovertrekken zijn jersey, wat elastisch en daarmee heel soepel is, of linnen, wat vrij uniek en duur is. Deze stof gaat jarenlang mee, en is dan ook een wat stugge stof. Kortom, u kunt alle kanten op. Weet u uw favoriet? Kies dit dan in de filters. Wilt u liever de speciale informatie en pagina's bekijken, ontdek dan onze informatiepagina door op 'Welk materiaal dekbedovertrek' te klikken.

Ontdek de verschillende merken

In het assortiment van Bedsupply kunt u kiezen uit een uniek assortiment aan topmerken. Door de jarenlange ervaring van Bedsupply en de kennis kunnen wij u goed ondersteunen in het vinden van een dekbedovertrek op maat, en daarvoor moet u natuurlijk wel kunnen kiezen uit de beste merken. Ontdek meer over de merken, zoals Essenza, Beddinghouse, Cinderella, Walra, Damai, SNURK, Papillon en Yumeko. Op zoek naar een specifiek merk? Kies deze in de filters of bezoek de unieke merkpagina's met alle beschikbare dekbedovertrekken van dat merk!

Kleuren en stijlen

De kleur van het beddengoed kan uw slaapkamer maken of breken. Afhankelijk van de rest van uw inrichting kunt u kiezen voor een rustig en stijlvol overtrek of ga juist voor een spannende kleur. Ontdek de witte dekbedovertrekken, of ga voor een rode, groene, blauwe, gouden, beige of zwart dekbedovertrek. In het ruime assortiment kunt u kiezen uit allerlei kleuren en stijlen, dus wat wordt het voor u?

Dekbedovertrek type

Tot slot kunt u natuurlijk ook op zoek zijn naar een specifiek soort dekbedovertrek. Bijvoorbeeld een baby dekbedovertrek, een ledikant dekbedovertrek of een peuter dekbedovertrek. Opnieuw kunt u het geschikte assortiment dan makkelijk vinden bij Bedsupply door te klikken op 'Dekbedovertrek type'. Kinderdekbedovertrekken, junior dekbedovertrekken voor pubers of zelfs een assortiment met grappige dekbedovertrekken. Bij Bedsupply vindt u elk type dekbedovertrek!

Hulp nodig bij een dekbedovertrek kopen?

Heeft u, ondanks bovenstaande informatie, nog hulp nodig bij het kiezen van uw bedovertrek of dekbedhoes? Geen enkel probleem, er zijn immers ook enorm veel keuzes die u moet maken. Speciaal daarvoor heeft Bedsupply een stappenplan, welke u kan helpen bij het komen tot de perfecte keuze voor uw dekbedovertrek. Mocht u hierna nog vragen hebben, kunt u uiteraard onze klantenservice bellen of mailen. Zij zullen u uiteraard helpen met de juiste keuze!