Dekbedovertrek

dekbedovertrek kopen

Dekbedovertrek kopen? Dekbedovertrekken zijn er in vele soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kinderdekbedovertrek, een katoenen dekbedovertrek, een satijnen dekbedovertrek of een flanellen dekbedovertrek. Daarnaast kunt u een keuze maken tussen enorm veel bekende merken van topkwaliteit. Het ruime assortiment omvat dekbedovertrekken in verschillende kleuren en stijlen: bij Bedsupply vindt u voor ieder wat wils!

1 - 80 van 1983

 

1 - 80 van 1983

Dekbedovertrekken

De ruime collectie dekbedovertrekken bestaat uit diverse materialen, kleuren en merken. Daarnaast kunt u bij Bedsupply goedkope, luxe en hippe dekbedovertrekken vinden. Mocht u op zoek zijn naar een aanbieding, dan kunt u op de oranje SALE-buttons letten. Om sneller te zoeken naar het juiste dekbed overtrek kunt u in het keuzemenu uw voorkeuren aangeven. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een 1-persoons, 2-persoons of lits-jumeaux dekbedovertrek. Een 1-persoons dekbedovertrek is geschikt voor een bed met een matras van 70 t/m 100 cm breed. Heeft u een bed met een matras van 120 t/m 150 cm breed? Kies dan voor een 2-persoons dekbedovertrek van 200 cm breed. Een lits-jumeaux dekbedovertrek van 240 cm breed is geschikt voor een matras van 160 of 180 cm breed. Is uw matras 200 cm of breder, dan kunt u het beste kiezen voor een dekbedovertrek van 260 cm. Elk dekbedovertrek wordt geleverd met één of twee kussenslopen, afhankelijk van de maat die u bestelt.
Bedsupply heeft een enorm groot scala dekbedovertrekken van zeer veel verschillende topmerken, zoals Essenza, Beddinghouse, SNURK, Damai, Walra en nog veel meer.


Dekbedovertrek 240x220

Een dekbedovertrek in de maat 240x220 cm is een standaard lits-jumeaux maat. Van belang is dat de breedte van 240cm overeenkomt met de breedte van uw dekbed. De dekbedovertrekken zijn 260cm lang, waardoor de lengte van uw dekbed altijd in het overtrek past en u dus nog ruimte voor een instopstrook over heeft.


Dekbedovertrek 200x200

Dekbedovertrekken van de maat 200x200 cm zijn de standaard tweepersoons dekbedovertrekken. Deze zijn uitermate geschikt voor dekbedden van 200cm breed. De lengte van het dekbedovertrek is altijd lang genoeg, of uw dekbed nu 200 of 220 cm lang is. Er blijft namelijk voldoende lengte over voor een ruime instopstrook!


Dekbedovertrek 140x200

Een dekbedovertrek met de afmetingen 140 bij 200 cm is de perfecte maat voor een eenpersoons dekbedovertrek. In deze categorie kunt u verschillende modellen, waaronder ook kinderdessins, vinden. De lengte van de dekbedovertrekken is in werkelijkheid 240cm, zodat zowel dekbedden met een lengte van 200cm en 220cm hierin passen en u nog voldoende lengte voor een instopstrook over heeft.


Kinderdekbedovertrek

Een kinderdekbedovertrek is in verschillende maten verkrijgbaar. Hierbij kunt u denken aan 100x135cm en 120x150cm, welke ideaal zijn voor ledikantjes en peuterdekbedden, maar ook aan 140x200cm en 140x220cm, welke ideaal zijn voor wanneer uw kind aan een groot bed toe is. Zeer veel verschillende dessins voor zowel jongens als meisjes van enorm veel verschillende merken zijn hierin verkrijgbaar!


Flanellen dekbedovertrek

Heeft u het in de wintermaanden snel koud? Dan is een flanellen dekbedovertrek ideaal voor u! Flanel is namelijk opgeruwd katoen, wat daardoor als een heerlijk zacht en warm laagje aanvoelt. Bedsupply heeft een zeer ruim assortiment aan flanellen dekbedovertrekken, waardoor er altijd wel een dessin tussen zit die aan uw persoonlijke voorkeur voldoet.


Satijnen Dekbedovertrek

Een satijnen dekbedovertrek is een stof dat vaak iets duurder is dan katoen, maar wat wel heerlijk fluweelzacht en wat gladder dan normaal aanvoelt. Daarnaast zijn deze luxe dekbedovertrekken van zeer hoge kwaliteit. Door de gladde uitstraling zien de katoen satijnen dekbedovertrekekn er ook nog eens een stuk luxer uit dan ieder ander dekbedovertrek!


Kleur van het dekbedovertrek

De kleur van het dekbedovertrek kan uw slaapkamer maken of breken. Afhankelijk van de rest van uw inrichting is het dus belangrijk dat u de perfecte kleur uitzoekt! Bij ons vindt u een zeer ruim assortiment aan dekbedovertrekken, waaronder grijze, witte of groene dekbedovertrekken. Voor alle andere kleuren kunt u uiteraard onze filter aan de linkerkant van de pagina gebruiken!


Hulp nodig bij het kopen van uw dekbedovertrek?

Heeft u, ondanks bovenstaande informatie, nog hulp nodig bij het kiezen van uw dekbedovertrek? Geen enkel probleem, er zijn immers ook enorm veel keuzes die u moet maken. Speciaal daarvoor heeft Bedsupply een stappenplan, welke u kan helpen bij het komen tot de perfecte keuze voor uw dekbedovertrek. Mocht u hierna nog vragen hebben, kunt u uiteraard onze klantenservice bellen of mailen. Zij zullen u uiteraard helpen met de juiste keuze!