Menu
Menu
-
-
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Maat kussensloop
Prijs
Levertijd
Korting

Kussensloop 60x70

De standaard maat voor een hoofdkussen in Nederland is de maat 60x70 cm. Hierbij is 60 de lengte en 70 de breedte. Op Bedsupply worden veel verschillende kussenslopen aangeboden. Zo treft u kussenslopen in diverse kleuren, merken en printen. De functie van een kussensloop is het kussen beschermen tegen vocht en viezigheid. Door de kwaliteit van uw kussen te waarborgen gaat een kussen jaren langer mee en heeft u er meer plezier van.

Satijnen kussensloop 60x70

Waarom de keuze voor een satijnen kussensloop in de maat 60x70? Satijnen stof staat bekend als de stof die haren polijst. Hierdoor raken de haren niet beschadigd. Zeker voor vrouwen is de kwaliteit van hun haren van belang. Een satijnen kussensloop levert ook minder snel gespleten haarpunten op en wordt het haar ook minder snel vet. Eigenlijk levert een satijnen kussensloop alleen maar voordelen op. Een nadeel, satijnen stof kan gevoelig zijn.

Linnen kussensloop 60x70

Een kussensloop gemaakt van linnen geeft een luxe en ook zeer comfortabel gevoel aan een bed. Hierdoor wilt u het liefst de hele dag in bed duiken om te kunnen genieten van een welverdiende nachtrust. In ons assortiment worden linnen kussenslopen aangeboden in diverse kleuren, merken en maten. Zo ook de maat 60x70. Dit is de standaard Nederlandse kussenmaat.