Dekbed

dekbed kopen

Ons assortiment bestaat uit een ruim aanbod van verschillende soorten dekbedden, waardoor uw ideale dekbed altijd bij ons in het assortiment aanwezig is. U kunt de filter aan de linkerkant van deze pagina gebruiken om te selecteren of u een donzen dekbed wenst, een wollen dekbed of een dekbed gevuld met katoen, zijde of synthetische materialen. Ook kunt u direct bepalen of u een 4-seizoenen dekbed, een All Year dekbed of zomerdekbed wenst. Heeft u hulp nodig bij de keuze van uw dekbed? Of bent u benieuwd welke eigenschappen iedere materiaalsoort heeft? Klik dan op de adviespagina hierboven.

1 - 80 van 165

 

1 - 80 van 165

Dekbedden

Bedsupply heeft een zeer groot assortiment dekbedden voor u, in zowel de budget prijsklassen als de topkwaliteit dekbedden. Deze dekbedden zijn gegarandeerd van een zeer goede kwaliteit. Bent u toevallig op zoek naar een dekbedovertrek in plaats van een dekbed? Neem dan snel een kijkje op onze dekbedovertrek-pagina.


Donzen dekbed

Een donzen dekbed is kwalitatief gezien het beste dekbed dat er is. Dons is een zeer licht materiaal, wat zeer duurzaam is. Daarnaast isoleert en ventileert het optimaal, waardoor het door veel mensen als niet te koud maar ook als niet te klam wordt ervaren. Hierdoor is een donzen dekbed zeer duurzaam en voor alle jaargetijden geschikt. Deze dekbedden zijn vaak in aanschafwaarde iets duurder, maar de kwaliteit en duurzaamheid ligt ook een stuk hoger dan bij andere materiaalsoorten!


Wollen dekbed

Wol is een materiaal dat perfect isoleert en daarom door veel mensen in de winter als ideaal wordt beschouwd. Het materiaal is wel wat zwaarder dan dons. Het materiaal reguleert vocht wel zeer goed, waardoor deze niet snel als klam of vochtig ervaren zullen worden. Naast wollen en donzen dekbedden heeft Bedsupply ook een uitgebreid aanbod aan katoenen en synthetische dekbedden.


4 seizoenen dekbed

Een 4 seizoenen dekbed is ideaal voor mensen wie het in de winter vrij koud hebben, maar in de zomer vrij warm. Dit dekbed bestaat namelijk uit twee delen, een dikker en een dunner deel. In de zomer gebruikt u het dunnere deel, in de lente en herfst het dikkere deel, en in de winter kunt u beide delen aan elkaar bevestigen. Een vier seizoenen dekbed valt hierdoor ook niet in een warmteklasse, doordat deze uit verschillende delen bestaat en dus ook in verschillende warmteklassen in te delen is.


Zomerdekbed

Heeft u het in de zomer altijd warm maar wilt u toch graag iets over uzelf heen hebben tijdens het slapen? Dan is een zomerdekbed ideaal. Dit is een lichter dekbed en valt in de warmteklasse 4, de minst warme klasse. Een zomerdekbed ventileert van zichzelf al uitstekend, maar toch zit er verschil tussen de verschillende materiaalsoorten. Zo is een donzen zomerdekbed van betere kwaliteit en ventileert beter dan een katoenen zomerdekbed. Een katoenen dekbed is daarop wel weer iets voordeliger in prijs. Bekijk daarom altijd vooraf welke materiaalsoort uw voorkeur heeft.


Dekbed maten

De dekbedden van Bedsupply zijn in zeer veel verschillende maten verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen uit kinderdekbedden, 1 persoons dekbedden (140x200 of 140x220), 2 persoons dekbedden (200x200 of 200x220), lits-jumeaux dekbedden (240x200 of 240x220) of extra brede dekbedden (260x220).


Merken

U kunt bij Bedsupply zeer veel topmerken vinden, waaronder Ducky Dons, Silvana, Essenza, Cinderella, Texeler en Walra. Naast dit zeer uitgebreide assortiment merken heeft Bedsupply ook een selectie dekbedden van het huismerk Etrias. Deze dekbedden zijn scherper geprijsd, maar zijn wel van de beste materialen geproduceerd.


Advies nodig?

Voor meer informatie over deze materiaalsoorten, types, maten en merken kunt u altijd een kijkje nemen op onze adviespagina. Hierop kunt u alle informatie vinden die helpt bij het zoeken naar het perfecte dekbed voor u. Bent u expliciet op zoek naar een anti-allergisch dekbed? Wij hebben ook voldoende dekbedden die ideaal zijn wanneer u te maken hebt met een huisstofmijt allergie!