Menu
Menu
-
-

Kleuren Dekbedovertrekken

Dekbedovertrek kleuren

Wit dekbedovertrek

De pagina met witte dekbedovertrekken omvat alle dekbedovertrekken waar wit de overheersende kleur is. Uiteraard heeft Bedsupply ook een aantal dekbedovertrekken in geheel effen wit van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn deze witte dekbedovertrekken in alle materialen verkrijgbaar, zoals flanel, katoen en satijn. Neem snel een kijkje of wij het ideale witte dekbedovertrek voor u hebben! Ook voor alle effen dekbedovertrekken kunt u bij Bedsupply terecht!

Grijs dekbedovertrek

De grijze dekbedovertrekken zijn enorm populair bij Bedsupply! Dit komt doordat deze kleur heel eenvoudig te combineren is met de rest van de slaapkamer inrichting. Bedsupply heeft een groot assortiment van dekbedovertrekken waarin grijs een belangrijke rol speelt. Alle soorten grijs, zoals donkergrijs, lihctgrijs of bruingrijs, zijn in het assortiment aanwezig.

Zwart wit dekbedovertrek

Bent u op zoek naar een dekbedovetrek in zowel het zwart als in het wit? Dan bent u hier aan het juiste adres! Bedsupply heeft een zeer groot assortiment aan zwart-witte dekbedovertrekken met veel verschillende motieven of prints. Deze zijn daarnaast ook nog eens in alle materiaalsoorten verkrijgbaar en zijn van zeer hoge kwaliteit!

Groen dekbedovertrek

Of u nu op zoek bent naar een mintgroen, blauw-groen, natuurlijk groen of knalgroen dekbedovertrek, u kunt alles bij ons vinden. In ons grote assortiment groene dekbedovertrekken zit een grote variëteit aan prints en motieven, allen van topkwaliteit. Daarnaast kunt u ook nog de keuze maken tussen een flanellen, katoenen en satijnen dekbedovertrekken.

Zwart dekbedovertrek

Eén van de meest gekozen kleuren voor een dekbedovertrek is zwart. Deze kleur is eenvoudig te combineren in uw slaapkamer en is hierdoor een tijdloos en chique. Deze dekbedovertrekken bestaan niet enkel uit de kleur zwart, maar zijn ook in verschillende combinaties met andere kleuren te vinden. Uiteraard zijn deze dekbedovertrekken in alle verschillende materiaalsoorten, maten en merken verkrijgbaar.

Blauw dekbedovertrek

Wellicht een van de meest brede kleuren: Blauw. Deze kleur heeft namelijk zeer veel varianten. Aangezien er zeer veel varianten zijn, hebben wij deze uiteraard allemaal in het assortiment opgenomen. Daardoor is de keuze in blauwe dekbedovertrekken reuze. Blauw is vooral een kleur die rust uitstraalt, wat uiteraard ideaal is voor in uw slaapkamer. Neem snel een kijkje en zoek uw ideale blauwe dekbedovertrek uit!

Paars dekbedovertrek

Paars: De kleur van luxe. Wie wil dat nu niet, een luxe uitstraling in uw slaapkamer? Daarom is paars één van de meest gekozen kleuren in de slaapkamer. U kunt de keuze maken uit satijnen of katoenen dekbedovertrekken, welke in veel verschillende motieven en varianten van paars verkrijgbaar zijn.

Rood dekbedovertrek

Bedsupply heeft een groot assortiment aan rode dekbedovertrekken. Dit is namelijk ook één van de meest gekozen kleuren, want dit is natuurlijk de kleur van de liefde. En wie wil dat nu niet in de slaapkamer? U kunt kiezen uit verschillende soorten rood, zoals bordeaux-rood en felrood.

Overige kleuren dekbedovertrek

In het assortiment zijn echter natuurlijk nog veel meer kleuren te vinden dan de hierboven behandelde populairste kleuren. Het fijne aan het brede assortiment dekbedovertrekken van Bedsupply is dat u veel heeft om uit te kiezen, en niet alleen qua maat, merk en materiaal, maar ook qua kleur. Dus zit uw favoriete kleur hier nog niet tussen? Kijk dan eens naar onderstaande kleuren óf bekijk alle mogelijke opties op onze algemene dekbedovertrek pagina.