Menu
Menu
Type Kussen
Materiaal
Vulling
Kleur
Maat Kussen
Hardheid Kussen
Type Slaper
Merk
Serie
Keurmerken
Prijs
Levertijd
Korting

Ergonomische hoofdkussens

Ergonomische kussens helpen rug- en nekklachten te voorkomen. Bij een voorgevormd ergonomisch hoofdkussen ligt uw hoofd meer 'op' het kussen dan erin. Uw hoofd en nek worden daardoor beter ondersteund. De druk wordt evenwichtiger over uw nekspieren en gewrichten verdeeld, waardoor de pijn verdwijnt. U krijgt dus een betere nachtrust en de dagen worden aangenamer zonder nek- en rugklachten. De ergonomische kussens op Bedsupply zijn van zeer hoge kwaliteit. De kussens zijn verkrijgbaar in verschillende maten, hardheden en voor diverse type slapers.

Ergonomisch kussen zijslaper

Met een ergonomisch kussen dat zowel de nek en hoofd ondersteunt kunnen zijslapers zonder klachten genieten van hun welverdiende nachtrust. Een ergonomisch hoofdkussen is veelal voorgevormd, waardoor het kussen niet eerst gevormd hoeft te worden. Het materiaal waarvan het kussen gemaakt is kan verschillen. U kunt op uw persoonlijke voorkeur filteren waarmee alleen de hoofdkussens die aan uw selectiecriteria voldoen worden weergeven.

Ergonomisch kussen buikslaper

Net zoals een zijslaper hebben buikslapers ook een specifieke voorkeur voor kusseneigenschappen. De voorkeur verschilt per persoon en hangt af van een aantal factoren. Enkele mogelijke factoren die een rol spelen in de keuze voor een kussen zijn: lengte, gewicht, leeftijd. Bekijk ons assortiment en lees uzelf goed in over de verschillende type kussens.