Menu
Menu
-
-
Materiaal
Kleur
Maat
Soort
Prijs
Levertijd
Korting

Oilily dekbedovertrek

Oilily dekbedovertrek

Bent u op zoek naar echt iets unieks voor uw slaapkamer? Dan bent u bij het Nederlandse Oilily aan het juiste adres! Oilily heeft prachtige dekbedovertrekken in een tal van kleuren, prints en motieven. Ieder Oilily dekbedovertrek heeft zijn eigen unieke uitstraling, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: de dekbedovertrekken van Oilily zullen in geen enkele slaapkamer misstaan. Op deze pagina bekijkt u de gehele collectie Oilily dekbedovertrekken.

Dekbedovertrek Oilily

Van vrolijke bloemenprints tot kleurrijke streepjes en van mooie effen natuurtinten tot moderne patronen: de collectie dekbedovertrekken van Oilily heeft het allemaal. Oilily staat bekend om haar dekbedovertrekken met een uniek design. Met een Oilily dekbedovertrek tovert u uw slaapkamer dan ook in één oogopslag om tot een oase van kleur. Bovendien zijn worden Oilily dekbedovertrekken gemaakt van heerlijk zachte materialen die prettig aanvoelen op de huid. Precies wat u nodig heeft voor een optimale nachtrust!

Oilily dekbedovertrek 240x220

De nieuwe collectie van de Oilily dekbedovertrekken zijn gebaseerd op de roots van het merk. U kunt ze herkennen aan de uitgesproken kleurencombinaties en onverwachte details. Het merk kan gezien worden als een kwalitatief hoogwaardig merk dat streeft naar perfectie. Ook het gebruik van materialen van kwaliteit draagt hier aan bij. Op Bedsupply vindt u verschillende dekbedovertrekken van Oilily. De overtrekken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 240 x 220.

Oilily dekbedovertrek 140x200

Ook als u op zoek bent naar een eenpersoonsmaat, zoals de dekbedovertrekken van 140 centimeter breed en 200 centimeter lang, dan zit u bij dit merk goed. Oilily heeft in allerlei maten een ruim assortiment, waardoor iedereen hier kan slagen in zijn zoektocht naar een nieuw, goed en mooi dekbedovertrek.