Menu
Menu
Kleur
Levertijd

Dubbele Split Hoeslaken

Dubbele split hoeslaken Een dubbele split hoeslaken is in het midden aan de boven- en onderkant voorzien van een inkeping. Hierdoor is het mogelijk de ene helft van het matras onafhankelijk van de andere helft te verstellen. Deze split hoeslakens hebben een hoekhoogte van maximaal 40 centimeter waardoor ze geschikt zijn voor normale matrassen of voor een boxspring matras en topper samen. Heeft u een matras wat alleen aan de bovenkant een inkeping heeft? Dan is een split hoeslaken uitermate geschikt voor u. Ook zijn er speciaal voor boxsprings met topper matrassen speciale split topper hoeslakens en dubbele split topper hoeslakens.

Dubbele split hoeslaken 180x210

Een hoeslaken met een dubbele split heeft zowel aan de boven- als onderkant een inkeping. Hierdoor is het mogelijk de beide helften van het matras onafhankelijk van elkaar te bewegen. Met een dubbele split hoeslaken kunt u zowel het hoofd- als voeteneinde afzonderlijk bewegen. U kunt kiezen uit diverse materialen met ieder een eigen unieke eigenschap. Bent u nog op zoek naar een dubbele split hoeslaken in de maat 180 x 210.

Dubbele split hoeslaken 160x200

Een dubbel split hoeslaken in de maat 160x200 is speciaal ontworpen voor aan beide zijden verstelbare matrassen. Dankzij de inkepingen zal het hoeslaken om het matras heen blijven zitten. Binnen ons assortiment bieden diverse merken deze soort hoeslakens aan in verschillende kleuren en maten. Neem een kijkje in ons assortiment en beslis welk hoeslaken goed bij uw bed past.