Menu
Menu
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Open / Gesloten Hiel
Prijs
Levertijd
Korting

Hot Potatoes

Hot Potatoes

Hot Potatoes is het eerste merk dat u uitnodigt om in uw comfortzone te blijven. Het Spaanse merk vindt dat we lekker thuis moet blijven. Hot Potatoes staat voor een simpele filosofie: Jezelf thuis nestelen is comfortabel en gezond. Een merk waar u vrolijk van wordt met een leuke persoonlijkheid. De pantoffels van het merk zijn voorzien van leuke thematische printjes die zorgen voor een lach op ieders gezicht. Geniet van lekker niets doen met de comfortabele pantoffels van Hot Potatoes.

Hot Potatoes Pantoffels

Het merk Gioseppo bedacht in 2017 Hot Potatoes. Een merk met een eigen persoonlijkheid en een leuke filosofie. Ze hadden een unieke boodschap: Jezelf thuis nestelen is comfortabel en gezond. De pantoffels van het merk zijn voorzien van leuke thematisch printjes. Hot Potatoes maakt pantoffels voor zowel heren als dames in meerdere kleuren. U vindt dus altijd een pantoffel die bij u past. Loop er warm en comfortabel bij met de pantoffels van Hot Potatoes.

Sloffen Hot Potatoes

Hot Potatoes is een Spaans merk met hun eigen filosofie en persoonlijkheid. Dit laten ze graag terug zien in hun sloffen. Hot potatoes wilt graag overbrengen dat comfortabel en gezond leven belangrijk is. Met behulp van hun fijne sloffen is dit zeker mogelijk. Iedere slof is voorzien van een leuk thema en heeft een unieke print. Hot Potatoes is voor iedereen, want het Spaanse merk maakt sloffen voor zowel mannen als vrouwen in verschillende kleuren. De sloffen zijn gemaakt van de fijnste materialen en zijn van goede kwaliteit. Met de leuke sloffen van Hot Potatoes haalt u het comfort in huis.