Menu
Menu
Type Product
Type Dekbed
Materiaal
Vulling
Kleur
Maat
Merk
Warmte Klasse
i
Serie
Keurmerken
Prijs
Levertijd
Korting

Dekbed 140x220

Een 140 x 220 Dekbed is de standaard 1-persoons maat maar dan extra lang. Deze dekbedden zijn geschikt zijn voor alle Nederlandse eenpersoons dekbedovertrekken. Dekbedden van 140x220 zijn er als 4 seizoenen variant en all year variant en natuurlijk van verschillende materialen zoals dons, wol, katoen en synthetisch. Zo kan door iedere type slaper het perfecte beddengoed worden gevonden in het ruime assortiment van Bedsupply.

4 seizoenen dekbed 140x220

Het assortiment 4-seizoens dekbedden in de maat 140 x 220 cm is zeer ruim. Deze maat is de standaar Nederlandse eenpersoons maat. Bedsupply heeft diverse 1-persoons dekbedden van bekendekwaliteitsmerken zoals Timzo en Ducky Dons. Naast het kiezen van de maat is het van groot belang ook de juiste vulling te kiezen die bij u past. De vulling is namelijk erg bepalend voor het dekbed. De filter aan de linkerkant op deze pagina kunt u gebruiken om uw wensen te selecteren, bijvoorbeeld het materiaal, merk en warmte klasse. Door op een van de bovenstaande artikelen de klikken kunt u meer informatie lezen over het desbetreffende product en kunt u het dekbed van 140 x 220 cm direct online kopen.

Donzen dekbed 140 x 220

Bent u nog op zoek naar een donzen dekbed met de afmeting 140 x 220 cm. Dan bent u bij Bedsupply aan het juiste adres. In ons assortiment 140 x 220 dekbedden vind u dekbedden van diverse materialen, maten en prijsklassen. Zo vind u altijd wel het dekbed dat bij uw slaapkamer past. Neem een kijkje in het assortiment en kies het juiste dekbed!