Menu
Menu
-
-
Kleur
Maat
Merk
Soort
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Linnen Dekbedovertrek

Een linnen dekbedovertrek is het meest luxe beddengoed dat verkrijgbaar is. Libeco is een Belgisch kwaliteitsmerk dat nog op ambachtelijke wijze 100% linnen dekbedovertrekken maakt. Naast Libeco heeft Bedsupply ook een mooi assortiment linnen dekbedovertrekken van andere merken, in verscheidene stijlen en in diverse kleuren. Naast linnen dekbedovertrekken kunt u bij ons ook terecht voor linnen lakens en linnen hoeslakens.

Dekbedovertrek Linnen

Linnen is, in tegenstelling tot andere materialen van dekbedovertrekken op Bedsupply, gemaakt van hoogwaardig vlas. Linnen is een stuk stugger en ruwer dan katoen en toch ademt het goed en neemt het vocht op. Hierdoor is het materiaal bij sommige mensen erg populair. De linnen dekbedovertrekken van Bedsupply worden uitsluitend geleverd door leveranciers van topmerken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het Belgische merk Libeco. Door de hoogwaardige kwaliteit van een linnen dekbedovertrek ligt de prijsklasse iets hoger dan andere materialen. U kunt er dan wel vanuit gaan dat u jarenlang voorzien bent van een dekbed van mooie kwaliteit. De linnen dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren in maten vanaf 140 cm breed. U kunt bij Bedslupply ook terecht voor bijpassende linnen lakens en linnen hoeslakens.

Linnen dekbedovertrek 240x220

Een linnen dekbedovertrek in de maat 240x200 of 240x220 cm wordt ook wel een linnen lits-jumeaux dekbedovertrek genoemd. Deze passen uiteraard uitstekend om een lits-jumeaux dekbed. U kunt de filter aan de linkerkant van de pagina gebruiken om de selectie linnen dekbedovertrekken in de maat 240 x 220 cm te bekijken.

Wit linnen dekbedovertrek

Een wit linnen dekbedovertrek staat bekend om zijn goede warmte regulatie. Hierdoor is een linnen dekbedovertrek zeer geschikt voor zowel de zomer als de winter. In de winter houd het overtrek de warmte vast en in de zomer voelt het dekbedovertrek fijn en koel aan. Een andere reden om voor linnen te kiezen is dat het materiaal sterker is dan bijvoorbeeld een katoenen dekbedovertrek. Zo zal het linnen materiaal dus langer mee gaan.