Menu
Menu
Kleur
Maat
Merk
Soort
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Linnen Dekbedovertrek

Een linnen dekbedovertrek is het meest luxe beddengoed dat verkrijgbaar is. Het materiaal staat bekend als zacht, ademend en heerlijk koel in de zomer. Het is echter ook nog eens warm in de winter, heeft een rustige uitstraling en door de samenwerking met topmerken zijn de linnen dekbedovertrekken in het onderstaande assortiment duurzaam, milieuvriendelijk en beschikbaar in vele kleuren en designs. Ontdek het assortiment, kies uw nieuwe dekbedovertrek en maak het helemaal af met een linnen hoeslaken. Wat wordt uw nieuwe dekbedovertrek?

Dekbedovertrek Linnen

Een dekbedovertrek van linnen wordt gemaakt van hoogwaardig vlas, dit maakt het materiaal van nature een stuk stugger en ruwer dan katoen. Toch zijn de dekbedovertrekken heerlijk comfortabel, ademend en vochtregulerend. Dit maakt het zeer geschikt voor iedereen die graag onder linnen wil slapen. Ontdek in het assortiment van Bedsupply de topmerken die linnen dekbedovertrekken maken, zoals het Belgische merk Libeco. De linnen dekbedovertrekken zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Ontdek het!

Linnen dekbedovertrek 200x200

Er zijn vele verschillende maten beschikbaar die we allemaal los zouden kunnen bespreken, maar dan wordt het wat veel informatie. De linnen dekbedovertrek van 200 bij 200 centimeter is een van de meest voorkomende maten, welke in werkelijkheid een lengte hebben van 260 centimeter. Dit betekent dat u een stof in lengte overhoud, en die is bedoeld om in te stoppen. Het maakt deze maat echter ook geschikt om te gebruiken als uw dekbed 220 centimeter lang is. Dat is nog eens veelzijdigheid!

Linnen dekbedovertrek 240x220

Een linnen dekbedovertrek in de maat 240x200 of 240x220 cm wordt ook wel een linnen lits-jumeaux dekbedovertrek genoemd. Deze passen uiteraard uitstekend om een lits-jumeaux dekbed. Bent u op zoek naar deze maat? Kies deze dan in de filter op deze pagina, en ontdek direct de vele mogelijkheden.

Wit linnen dekbedovertrek

Witte linnen dekbedovertrekken zijn niet alleen bijzonder populair door hun prachtige uitstraling, maar ook door de goede warmte regulatie. De combinatie is zeer populair in de zomer, maar ook in de winter kan dit u plezier brengen. Ontdek het koele materiaal, en geniet er enorm lang van door de duurzaamheid van dit materiaal. Wordt het een wit linnen dekbedovertrek? Of gaat u toch voor een andere kleur?