Menu
Menu
-
-
Materiaal
Kleur
Maat
Soort
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Pip Studio Dekbedovertrek

Pip Studio is een kwaliteitsmerk dat sinds 2007 op de markt is. Het bedrijf is opgericht door Anke van der Endt. Door haar oog voor detail, speciale afwerkingen en gelaagde desings, krijgen de dekbedovertrekken van Pip Studio een kwinkslag met als doel een sprankel te geven aan het dagelijks leven. Dit wordt verwoord in Pip Studio’s motto, ‘Happy products for Happy people’. Ze legt de lat hoog en gebruikt alleen de beste materialen en mooiste designs. De dekbedovertrekken van Pip die u onderstaand aantreft zijn stuk voor stuk kwalitatieve dekbedovertrekken die zorgen voor een mooie stijl binnen uw slaapkamer en natuurlijk zorgen voor een goed slaapcomfort. Neem snel een kijkje in het assortiment!

Pip Studio Dekbedovertrek

De dekbedovertrekken van Pip Studio hebben stuk voor stuk een extreem goede kwaliteit. Door middel van deze kwaliteit kunt u jarenlang genieten van een goed slaapcomfort. De dekbedovertrekken kunnen bestaan uit katoen of percal. Door middel van de mooie en stijlvolle designs, geven de dekbedovertrekken van Pip Studio een mooie vorm en stijl aan uw slaapkamer. Kijk snel in het brede assortiment van Bedsupply voor uw dekbedovertrek van Pip Studio.

Dekbedovertrek Pip

Officieel is de merknaam Pip Studio, maar zeer veel mensen kennen het merk vooral als gewoon 'Pip'. De dekbedovertrekken van Pip zijn zeer flamboyant, welke een sterke indruk achter laten op uw slaapkamer. Dit populaire merk maakt namelijk hoofdzakelijk gebruik van brocante stijlen, waardoor u uw slaapkamer een klassiek maar toch hip uiterlijk mee kunt geven!

Pip Studio dekbedovertrek 1 persoons

Het kwalitatief hoogwaardige merk Pip Studio staat bekend om zijn vrolijke dekbedovertrekken. De overtrekken zijn echt een heuse eye catcher in uw slaapkamer en zijn verkrijgbaar voor zowel 1-persoons als 2-persoons. Om warmte en comfort te kunnen garanderen worden de Pip Studio dekbedovertrekken gemaakt van katoen. Tevens staat katoen ook bekend om het ademend vermogen. Voor degene die meer fan zijn van soepeler of zachter dekbedovertrek heeft Bedsupply ook katoen satijnen of percale dekbedovertrekken van Pip Studio.