Menu
Menu
Kleur
Maat
Soort
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Pip Studio dekbedovertrek

Pip Studio dekbedovertrek

Pip Studio is een kwaliteitsmerk dat sinds 2007 op de markt is. Het bedrijf is opgericht door Anke van der Endt. Door haar oog voor detail, speciale afwerkingen en gelaagde designs, krijgen de dekbedovertrekken van Pip Studio een kwinkslag met als doel een sprankel te geven aan het dagelijks leven. Dit wordt verwoord in Pip Studio’s motto, ‘Happy products for Happy people’. Ze legt de lat hoog en gebruikt alleen de beste materialen en mooiste designs. De dekbedovertrekken van Pip die u onderstaand aantreft zijn stuk voor stuk kwalitatieve dekbedovertrekken die zorgen voor een mooie stijl binnen uw slaapkamer en natuurlijk zorgen voor een goed slaapcomfort. Neem snel een kijkje in het assortiment!

Pip Studio dekbedovertrek

De dekbedovertrekken van Pip Studio hebben stuk voor stuk een extreem goede kwaliteit. Door middel van deze kwaliteit kunt u jarenlang genieten van een goed slaapcomfort. De dekbedovertrekken van Pip worden gemaakt van hoogwaardig katoen, of percal. Het merk staat echter vooral bekend om haar prachtige brocante doch hippe stijl, dus als u uw slaapkamer wilt voorzien van een nieuwe look, bekijk dan zeker de dekbedovertrekken van Pip Studio, zoals het merk ook wel bekend staat!

Pip Studio dekbedovertrek 1 persoons

De eyecatcher dekbedovertrekken van Pip Studio zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Zo kunt u een prachtig 1 persoons dekbedovertrek vinden, maar natuurlijk ook enkele 2 persoons dekbedovertrekken. Welke formaat zoekt u?

Pip dekbedovertrek 240x220

De populairste maat dekbedovertrekken is natuurlijk ook ruim vertegenwoordigd in het assortiment van Pip Studio. Zo kunt u kiezen uit vele dekbedovertrekken van 240 centimeter breed, bij 220 centimeter lang. Er zijn echter nog veel meer maten, dus ontdek de filter en kies uw maat om direct te zien welk assortiment bij uw (dek)bed aansluit!