Menu
Menu
-
-
Materiaal
Kleur
Maat
Soort
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

SNURK dekbedovertrek

SNURK dekbedovertrek

SNURK is een bedrijf dat in 2007 van start is gegaan en oorspronkelijk alleen bedoeld was voor een goed doel, Stichting Zwerfjongeren Nederland (SZN). De eerste dekbedovertrekken hadden een print van kartonnen dozen en een stoep, om zo het beeld na te bootsen van zwerfjongeren die op straat onder kartonnen dozen slapen. Deze dekbedovertrekken werden in 'no-time' verkocht en de opbrengsten gingen naar SZN. Inmiddels is SNURK al jaren verder en is het al uitgegroeid tot een belangrijke speler op de dekbedovertrekken markt. Met vele unieke ontwerpen versiert SNURK inmiddels duizenden slaapkamers. Maar niet alleen de ontwerpen trekken mensen aan, ook de kwaliteit van deze dekbedovertrekken mag er zijn. Er wordt gebruik gemaakt van zeer hoogwaardig katoen dat in Portugal wordt verwerkt tot de populaire dekbedovertrekken. Een groot gedeelte van de opbrengst gaat nog steeds naar SZN. Ontdek het prachtige assortiment dekbedovertrekken van SNURK!

SNURK beddengoed

Het assortiment van SNURK staat niet alleen bekend om haar dekbedovertrekken, maar ook vanwege het overige beddengoed in het assortiment. Het SNURK beddengoed heeft alleen de prachtige, vrolijke designs. Volg de bovenstaande link om bij het uitgebreide assortiment van SNURK te komen, met onder andere hoeslakens, ledikantlakens en SNURK kleding. Vergeet niet om eerst uw favoriete SNURK dekbedovertrek toe te voegen aan uw mandje! Meer weten of het merk? Bekijk alles over SNURK eens.

Dekbedovertrek SNURK

In het assortiment dekbedovertrekken van SNURK kunt u kiezen uit allerlei verschillende designs en maten. Bent u op zoek naar een één- of tweepersoons SNURK dekbedovertrek? Of zoekt u een lits-jumeaux? De allermooiste SNURK dekbedovertrekken kunt u bestellen bij Bedsupply, zo kunt u voor kinderen kiezen uit de populaire series SNURK Unicorn, SNURK Dino en SNURK James. Ontdek het assortiment en bestel uw favorieten vandaag nog.

SNURK dekbedovertrek flanel

De SNURK dekbedovertrekken zijn van hoogwaardige katoen kwaliteit, wat betekent dat u kunt genieten van zachte, maar toch stevige dekbedovertrekken. Als u op zoek bent naar een wat warmer dekbedovertrek, dan kunt u de katoensoort flanel kiezen. Deze wat stevigere soort zorgt voor meer warmte en is zeer stevig. Wilt u wat meer in het midden zitten qua warmte en stevigheid? Kies dan voor de percale katoen. Deze is ook van een hoge kwaliteit, maar net wat minder warm. Kies uw stevige en zachte dekbedovertrek van SNURK, en geniet van een dekbedovertrek dat lang mee zal gaan.

SNURK dekbedovertrek 1-persoons

Als u op zoek bent naar een goed 1-persoons dekbedovertrek, dan bent u bij SNURK aan het juiste adres. Gemaakt van katoen en bedrukt met erg vrolijke printjes, zijn de dekbedovertrekken van goede kwaliteit en een echte toevoeging aan de slaapkamer van u of uw kinderen. Met opdrukken als prinsessen, egels en voetballen zijn de eenpersoons dekbedovertrekken van SNURK uitermate geschikt voor kinderen, maar ook u kunt een ludieke print uitzoeken voor uzelf.