SNURK Dekbedovertrek

alle dekbedovertrekken van SNURK

SNURK is een bedrijf dat in 2007 van start is gegaan en oorspronkelijk alleen bedoeld was voor een goed doel, Stichting Zwerfjongeren Nederland (SZN). De eerste dekbedovertrekken hadden een print van kartonnen dozen en een stoep, om zo het beeld na te bootsen van zwerfjongeren die op straat onder kartonnen dozen slapen. Deze dekbedovertrekken werden in 'no-time' verkocht en de opbrengsten gingen naar SZN. Inmiddels is Snurk 7 jaar verder en al uitgegroeid tot een belangrijke speler op de dekbedovertrekken markt. Met vele unieke ontwerpen versiert SNURK inmiddels duizenden slaapkamers. Maar niet alleen de ontwerpen trekken mensen aan, ook de kwaliteit van deze dekbedovertrekken mag er zijn. Er wordt gebruik gemaakt van zeer hoogwaardig katoen dat in Portugal wordt verwerkt tot de populaire dekbedovertrekken. Een groot gedeelte van de opbrengst gaat nog steeds naar SZN.
 

Dekbedovertrek SNURK

SNURK staat al een aantal jaar bekend om haar zeer unieke ontwerpen waar ook een gedachte achter zit. Zo zijn er dekbedovertrekken met een print van kartonnen dozen, stoeptegels, een zwembad baan etc. Al deze dekbedovertrekken worden geproduceerd in Portugal, waar gebruik wordt gemaakt van het beste katoen dat zeer stevig, maar tegelijkertijd ook lekker zacht is. Deze zeer stevige katoensoort wordt ook wel percal genoemd. Naast deze materiaalsoort worden ook enkele modellen in een flanellen uitvoering aangeboden, wat in de koudere maanden als zeer prettig ervaren kan worden. De print van de dekbedovertrekken blijft mooi helder en zichtbaar zelfs na meerdere malen wassen.


SNURK Flanel

Flanel is een materiaalsoort wat zich kenmerkt door één of twee opgeruwde zijdes van het katoen. Hierdoor ontstaat een laagje wat extra zacht aanvoelt en kan zorgen voor wat extra warmte. Dit is vooral ideaal voor in de wintermaanden. Speciaal hiervoor heeft SNURK een mooi assortiment met flanellen dekbedovertrekken samengesteld.


SNURK Prinses

De meeste meisjes zouden graag een prinsesje willen zijn. Speciaal voor deze kinderen heeft SNURK een dekbedovertrek in haar assortiment, waardoor ieder meisje zich een prinses kan wanen. SNURK heeft namelijk een mooie prinsessen print hierop verwerkt. De dekbedovertrekken zijn uiteraard van de gebruikelijke kwaliteit, dus uw dochter kan hier extra lang van genieten.


SNURK Astronaut

Welke jongen wil nu niet als André Kuipers, Neil Armstrong of Wubbo Ockels de ruimte in!? Speciaal hiervoor heeft SNURK een mooi dekbedovertrek ontworpen, waardoor iedere jongen hiervan kan dromen. De print laat je namelijk een echte astronaut lijken! Daarnaast is dit dekbedovertrek ook van uitstekende kwaliteit, dus het gaat ook nog eens enorm lang mee!