Menu
Menu
Type Hoeslaken
Materiaal
Kleur
Breedte Hoeslaken
Lengte Hoeslaken
Merk
Serie
Hoekhoogte
Prijs
Levertijd
Korting

Rood hoeslaken

De rode hoeslakens van Bedsupply zijn van hoge kwaliteit. Door het ruime assortiment rode hoeslakens van Bedsupply zit er altijd wel een hoeslaken dat bij u past. Aan de rechter kant zit een selectietool waar u zelf kunt selecteren waar het hoeslaken aan moet voldoen. Zo heeft u onder andere de keuze uit een normaal hoeslaken, de split topper of een rood hoeslaken voor een waterbed.

Rood hoeslaken 90x200

Bij Bedsupply bieden wij diverse rode hoeslakens aan in verschillende maten. Uiteraard voldoen alle merken binnen ons assortiment aan bepaalde kwaliteitseisen. Dit zijn toonaangevende merken zoals, Cinderella, Damai en Romanette. Met een hoeslaken, ook wel molton of matrasbeschermer genoemd, beschermt u uw matras tegen vocht, viezigheid of vlekken. De hoeslakens worden aangeboden in diverse materialen. Zo zijn er rode hoeslakens van katoen satijn, katoen, linnen. De zijn ook verkrijgbaar in de maat 90x200.

Hoeslaken bordeaux rood

Een populaire kleur voor hoeslakens is de kleur rood. Binnen het assortiment van Bedsupply worden meerdere varianten op de kleur rood aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan een licht rode of bordeaux rode molton. Een molton is een ander woord voor matrasbeschermer of hoeslaken en biedt bescherming tegen onder andere vocht of diverse andere substanties.