Menu
Menu
Type Hoeslaken
Materiaal
Kleur
Breedte Hoeslaken
Lengte Hoeslaken
Merk
Serie
Hoekhoogte
Prijs
Levertijd
Korting

Hoeslaken Groen

Bij Bedsupply vindt u een zeer ruim assortiment met groene hoeslakens. Deze kleur hoeslakens wordt zeer veel gekozen, door de veelzijdigheid van de groene kleur. Zo kunt u voor een moderne mintgroene kleur gaan, of een kleur groen dat perfect bij de planten in uw slaapkamer past. Deze groene hoeslakens zijn van topmerken als Damai, Cinderella, Romanette, Briljant of Essenza te bestellen. Kies nu uw ideale groene hoeslaken en bestel snel!

Groen hoeslaken 160x200

Een groen hoeslaken geeft een enorm vrolijke kleur aan uw slaapkamer mee en is daardoor een populaire kleur voor een hoeslaken. Voor iedere matrasmaat kunt u hierboven een hoeslaken vinden. Zo ook voor de populaire Litz-Jumeaux maat 160x200. Neem een kijkje in ons assortiment en maak gebruik van de juiste filters om zo uw selectie te verkleinen. Daarna hoeft u alleen nog maar te kijken welk hoeslaken het meest bij u past.

Groen hoeslaken 90x200

De veel verkochte hoeslakenmaat 90x200 wordt rijk vertegenwoordigd in ons assortiment. Het hoeslaken is verkrijgbaar in heel veel kleuren. Zo ook de kleur groen. Kwaliteitsmerken, waaronder Cinderella, Romanette of Damai, bieden veel verschillende kleuren groen aan in diverse materialen. Neem een kijkje in ons assortiment en haal uw favoriete hoeslaken vandaag nog in huis!