Menu
Menu
-
-
Type Dekbed
Materiaal
Maat
Merk
Warmte Klasse
i
Prijs
Levertijd
Korting

Katoenen Dekbed

Een katoenen dekbed is een 100% natuurproduct dat goed isoleert en ventileert. Het is niet zo licht als dons, maar ook niet zo zwaar als wol en valt dus mooi tussen beide materialen in. Bovendien is een katoenen dekbed een stuk goedkoper dan een donzen of wollen dekbed. Katoen is een sterk materiaal met een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding, goede ventilatie en vochtregulatie. Onderstaande dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat voor ieder bed de juiste afmeting beschikbaar is.

Katoenen dekbed 240x220

Katoen heeft een aantal unieke eigenschappen. Een dekbed van katoen is volledig natuurlijk. Daarnaast zijn de dekbedden luchtdoorlatend, maar isoleren ze ook uitstekend. Katoenen dekbedden hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Dit komt omdat katoen relatief goedkoop is in productie. Katoen is niet zo zwaar als wol, maar ook niet zo licht als dons; katoen zit hier tussenin. Daarnaast is een katoenen dekbed makkelijk zelf thuis uit te wassen. Op Bedsupply vindt u een ruim aanbod dekbedden voor ieder seizoen. Zo heeft u de keuze uit onder andere een zomer dekbed, een elektrische deken of een All Year dekbed. De dekbedden zijn daarnaast ook nog te verkrijgen in diverse maten. Een populaire maat is 240x220. Deze is vooral populair bij boxsprings en tweepersoonsbedden.

Katoenen zomerdekbed

Met een zomerdekbed van katoen kunt u heerlijk genieten van uw welverdiende nachtrust na een lange dag. Een katoenen zomerdekbed is licht van gewicht, luchtig en voelt lekker fris. Ideale eigenschappen voor een dekbed op warme dagen. Zo zal u niet bezweet wakker worden of liggen rillen van de kou. Het dekbed is precies goed. Neem een kijkje in ons assortiment en bepaal welk zomerdekbed u in huis haalt.