Menu
Menu
-
-
Materiaal
Kleur
Maat
Merk
Soort
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Dekbedovertrek 140x200

Bent u op zoek naar een dekbedovertrek van 140x200? Dan zoekt u waarschijnlijk de standaard Nederlandse 1-persoons maat. Deze veel voorkomende maat, van dus 140 centimeter breed en 200 centimeter lang, is in werkelijkheid 260 centimeter lang. Zo kunt u ook bij een dekbed van 220 kiezen voor deze maat; de stof die overblijft aan de dekbedovertrek is bedoeld als instopstrook. In het assortiment kunt u kiezen uit vele verschillende materialen, kleuren en topmerken. Dus gaat u voor een katoenen of flanellen dekbedovertrek? En welke kleur wordt het? Ontdek het assortiment en kies uw nieuwe dekbedovertrek van 140 bij 200!

Dekbedovertrekken 140 x 200

Een 1-persoons dekbedovertrek is dus 140 bij 200 centimeter. Deze maat past op een 1-persoons bed van 80, 90 of 100 centimeter breed - dus heeft u een breder bed? Dan wordt het aangeraden om een breder dekbed én breder dekbedovertrek te zoeken. De collectie dekbedovertrekken van 140x200 centimeter is zeer groot bij Bedsupply, zo kunt u er altijd een vinden die aan het comfort voldoet qua materiaal, en aan de sfeer voldoet qua kleur en patroon. Wilt u de gehele kamer aanpakken? Ontdek dan ook de andere producten op Bedsupply.

Kinderdekbedovertrek 140x200

Wanneer uw kind het ledikant ontgroeid is, staat de overstap naar een eenpersoons bed te wachten. Speciaal hiervoor heeft Bedsupply, naast dekbedovertrekken in de maat 140x200 voor volwassenen, een zeer groot assortiment overtrekken met kinderprints in deze maat. Bekende merken die u hierbij kunt verkrijgen zijn SNURK en Studio Ditte. Hierdoor zal uw kind ook na de overstap naar een eenpersoonsbed nog altijd haar favoriete dekbedovertrek uit kunnen blijven zoeken!