Menu
Menu

Alle House in Style producten

Wilt u een keer uitpakken en het interieur van de woon of slaapkamer helemaal op nieuw stijlen? Neem dan eens een kijkje bij het merk House in Style op Bedsupply. Bij dit Nederlandse merk kunt u inspiratie opdoen voor de nieuwe stijl van uw kamer(s). House in Style heeft in haar assortiment diverse producten en verschillende series beddengoed. De producten binnen een serie passen goed bij elkaar, maar zelf kunt u een eigen stijl creëeren door producten en series te combineren. Bekijk snel ons assortiment en laat je verrassen!

House in Style sierkussenhoes

Als u wat extra elegantie wilt toevoegen aan uw woon of slaapkamer, raden wij u zeker aan eens te kijken naar sierkussen(hoezen). Een sierkussenhoes is namelijk van echte toevoeging aan uw interieur of huisstijl. Het zijn de ideale smaakmakers om kleur aan uw interieur te geven. Ook prachtig in de slaapkamer om uw bed dat luxe hoteleffect te geven! De hoezen van het hoogwaardige merk House in Style zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen. Hierdoor verliezen ze hun fijne kleur en zachtheid niet en gaan ze langer mee.

House in Style plaid

Kan uw slaapkamer wel wat extra detail gebruiken, Zodat het meer op een luxueuze hotelssuite lijkt?Ga dan eens op zoek naar een mooi plaid of sprei van het merk House in Style. De plaid of het sprei kan dienen als een kers op de taart waarmee uw kamer een andere beleving krijgt. Door te klikken op de link bovenaan de tekst gaat u naar ons assortiment van plaids van het toonaangevende beddengoed merk House in Style. Onze experts hebben speciaal voor u de beste collecties plaids samengesteld. U hoeft alleen nog maar te kiezen.

House in Style dekbedovertrek

Om een dekbed te beschermen tegen viezigheid en de frisheid te bewaren gebruikt men dekbedovertrekken. Een dekbedovertrek of dekbedhoes is verkrijgbaar in verschillende maten en diverse kleuren, patronen, printen en prijsklassen. Bij de aanschaf van een dekbedovertrek wordt veelal een kussensloop meegeleverd in hetzelfde ontwerp als het overtrek. Controleer dit altijd voor het kopen nog even voor de zekerheid om teleurstellingen te voorkomen. Bekijk de collecties van House in Style op Bedsupply.nl en laat u verrassen

House in Style Palau

De populaire serie Palau van het beddengoedmerk House in Style staat bekend om zijn tijdloze ontwerp. Dankzij het tijdloze ontwerp staat dit beddengoed in elke slaapkamer. Daarnaast zal u ook heerlijk uitgerust wakker worden en de dag goed starten met fijn beddengoed. Binnen de serie kunt u kiezen uit verschillende producten of kleuren.

House in Style Tumba

Wat is er nou beter dan na een lange werkdag thuis komen en gelijk in bed te kruipen onder uw nieuwe beddengoed dat fris uit de kast komt? Helemaal niets dus! Met de serie Tumba van House in Style haalt u zacht beddengoed in huis voor een natuurlijke touch. Om de kwaliteit van dit merk goed te kunnen waarborgen wordt aangeraden om op maximaal 40 graden celdius te wassen.