Menu
Menu
-
-
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Geschikt voor
Maat Klamboe
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Geïmpregneerd
Maas
Prijs
Levertijd
Korting

Reisklamboe

Gaat u binnenkort op vakantie of reizen? Kies dan een van de reisklamboes van Bedsupply. Deze worden gemaakt door de beste merken, waardoor u altijd zult kiezen voor kwaliteit, en u heeft keuze uit verschillende formaten. Door te kiezen voor een geïmpregneerde klamboe kiest u ook nog eens voor extra bescherming, daar de muggen dan niet eens op de klamboe kunnen zitten. Dus, zorg ervoor dat de vervelende insecten u met rust laten, en kies voor een van de reisklamboes van Bedsupply.

Reisklamboe geïmpregneerd

Op zoek naar een geïmpregneerde reisklamboe? Een reisklamboe zodat u tijdens uw nachtrust niet gestoord wordt door vervelende insecten? Dan kunt u uw zoekttocht stoppen, want Bedsupply biedt u verschillende reisklamboes aan, waaronder geïmpregneerde reisklamboes. Dit zijn klamboes met een instectendodend middel. Ook zijn er bij Bedsupply 1-persoons klamboes en 2-persoons klamboes in het assortiment opgenomen. Bovendien zijn al deze klamboes uiterst geschikt voor in de buitenlucht.

Klamboe tent

In een tent is het vaak helemaal aan te raden om te kiezen voor een klamboe, dus bent u van plan om tijdens uw vakantie of reis regelmatig in een tent te slapen, neem dan zeker een klamboe mee. Deze geeft u net wat extra bescherming tegen insecten, en het is ook nog eens een gezellige toevoegen aan uw slaapdeel. Ontdek de klamboes en bestel uw favoriet vandaag nog.