Menu
Menu
-
-
Materiaal
Kleur
Matrasmaat
Materiaal Topper
Bedbodem verstelbaar
Merk
Breedte matras
Lengte matrassen
Hoogte Boxspring (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Boxspring

Boxsprings zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten en kleuren in verschillende prijsklassen. Een complete boxspring bestaat uit een box met daarop een matras en indien gewenst een hoofdbord en toppermatras. Een boxspring heeft een luxe uitstraling en is hoger dan een traditionele bed ombouw. Wij hebben voor u in samenwerking met verschillende fabrikanten een uitgebreide collectie boxsprings geselecteerd van een uitstekende kwaliteit en gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Maak uw slaapkamer helemaal compleet door een hocker toe te voegen.

Boxspring kopen

Bij Bedsupply kunt u bovenstaande boxsprings online kopen, thuis laten bezorgen en achteraf betalen. Klik op de afbeelding van de boxspring waar u interesse in heeft om alle specificaties te lezen en om direct uw boxspring te bestellen of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Boxspring 140x200

Wat uw budget ook is, in ons assortiment is er altijd wel een geschikte boxspring voor u. Bent u toevallig op zoek naar een boxspring met de afmeting 140x200? Bekijk dan zeker deze pagina en filter op de juiste maat. Zo krijgt u alle boxsprings die passen bij uw wensen.

Boxspring 180 x 200

Altijd al een groot bed willen hebben? Op Bedsupply vind u boxsprings in alle maten, vormen, merken en prijsklassen. Zo ook de grote maat 180 x 200. Deze grote boxspring is uiterst geschikt voor een stel dat graag ruim slaapt. Dankzij de 180 cm breedte heeft u alle ruimte die u maar wenst en kunt u ongestoord genieten van uw welverdiende nachtrust.

Boxspring 160 x 200

Een boxspring van middelformaat en net een stapje groter dan de twijfelaar is de boxspring 160 x 200. Deze is geschikt voor stelletjes die graag samen slapen met voldoende plek in het bed, maar ook weer niet te veel ruimte. Op Bedsupply zijn deze boxsprings verkrijgbaar in verschillende kleuren, prijsklassen en uitvoeringen. Bekijk het assortiment en vind uw ideale boxspring!