Menu
Menu
-
-
Type Product
Type Hoeslaken
Materiaal
Kleur
Breedte Hoeslaken
Lengte Hoeslaken
Merk
Serie
Hoekhoogte
Waterdicht
Prijs
Levertijd
Korting

Hoeslaken

Hoeslakens zijn er in allerlei maten, materialen en kleuren. Bedsupply heeft de grootste collectie van Europa zodat u hier gegarandeerd het perfecte hoeslaken kunt vinden. Zo hebben wij speciale hoeslakens die geschikt zijn voor split toppers, boxsprings en waterbedden. Naast een normaal hoeslaken kunt u bij ons dus ook een topper hoeslaken, matrasbeschermer of molton vinden. Bedsupply heeft een zeer uitgebreid assortiment aan maten, waaronder bijzondere maten zoals 120x200cm en 180x210cm. U kunt de filter gebruiken zodat u snel het specifieke hoeslaken gevonden krijgt waar u naar op zoek bent tussen de duizenden hoeslakens. Indien u graag meer informatie en uitleg wenst kunt u onze hoeslaken adviespagina doornemen of contact opnemen met onze klantenservice.

Waterdicht hoeslaken

Een waterdicht hoeslaken is belangrijker dan u waarschijnlijk denkt. U ligt er namelijk de gehele nacht op, waardoor de keuze van het materiaal en kwaliteit van belang is. Het assortiment (waterdichte) hoeslakens van Bedsupply is groot en bestaat uit hoeslakens van hoge kwaliteit in verschillende prijsklassen. Er is keuze uit verschillende materialen, diverse maten en allerlei kleuren. Over zowel de materialen als maten zullen wij u hieronder meer uitleg geven. U kunt de filter gebruiken om op deze kenmerken te selecteren zodat u snel het hoeslaken gevonden krijgt waar u naar op zoek bent.

Topper hoeslaken

Een topper hoeslaken is geschikt voor een topdek- of topper matras die vaak op een boxspring ligt. Deze topper hoeslakens hebben een lage hoekhoogte van ongeveer 10cm, waardoor deze perfect om het dunne topdekmatras passen.

Split topper hoeslaken

Een split topper hoeslaken is ook een hoeslaken dat speciaal voor een topper of topdekmatras is gemaakt maar het verschil met een normaal topper hoeslakens is dat deze een inkeping aan de bovenkant heeft. Dit is nodig wanneer u een elektrisch verstelbare boxspring heeft waarvan de hoofdeinden onafhankelijk van elkaar in hoogte verstelbaar zijn. Indien uw voeteneinde ook verstelbaar is, is het aan te raden te kiezen voor een dubbele split topper waarbij dus ook een inkeping aan de onderkant zit.

Jersey hoeslaken

Jersey hoeslakens worden het meest verkocht. Jersey is een stof die gemaakt is van katoen, maar onderscheid zich door de manier van weven. Dit zorgt er namelijk voor dat de stof zeer rekbaar is. U zult dan ook zien dat de jersey hoeslakens mooi strak rondom uw matras passen. Naast jersey zijn in de winter flanellen hoeslaken erg populair en in de zomer satijnen hoeslakens. Natuurlijk zijn er ook volop normale katoenen hoeslakens verkrijgbaar.

Matrasbeschermer of Molton

Bent u op zoek naar een matrasbeschermer of molton? Bedsupply heeft een enorm assortiment in maten, vormen en merken voor u. Van waterdichte matrasbeschermers tot normale moltons om uw transpiratie tijdens de nachtrust op te nemen. U kunt bij ons terecht voor matrasbeschermers en moltons voor normale matrassen maar ook voor toppers of split topdek matrassen.

Hulp nodig bij het kopen van uw hoeslaken?

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog altijd hulp nodig bij het kiezen van uw hoeslaken? Geen enkel probleem, speciaal voor u hebben wij ook een stappenplan voor het kopen van een hoeslaken gemaakt. Deze helpt u met het kiezen van het hoeslaken, ookwel matrasovertrek genoemd. Uiteraard kunt ook altijd onze klantenservice bellen of mailen. Zij helpen u graag!

Meest verkochte maten