Hoeslaken

hoeslakens

Bedsupply heeft de grootste online collectie hoeslakens en matrasbeschermers van de beste merken, zoals Damai en Romanette. Zo biedt ons assortiment speciale hoeslakens die geschikt zijn voor split toppers, boxsprings en waterbedden. Naast een normaal hoeslaken kunt u bij ons dus ook een topper hoeslaken of matrasbeschermer/molton vinden. Bedsupply heeft een zeer uitgebreid assortiment aan maten in hoeslakens, waaronder 120x200cm en 180x210cm.

1 - 80 van 899

 

1 - 80 van 899

Hoeslakens

Het assortiment hoeslakens, ook wel een matrasovertrek genoemd, van Bedsupply is gigantisch en bestaat uit hoeslakens topkwaliteit in verschillende prijsklassen. Heeft u dus een iets kleiner budget? Geen enkel probleem! Gebruik de prijsfilter aan de linkerkant en u kunt zo een hoeslaken vinden wat aan uw prijswensen voldoet. Daarnaast heeft Bedsupply de keuze uit zeer veel verschillende soorten hoeslakens.


Topper Hoeslaken

Een hoeslaken voor een topper is geschikt voor een topdek- of topper matras, wat op een boxspring ligt. Deze topper hoeslakens hebben een lage hoogte van 10cm, waardoor deze perfect om het dunne topdekmatras passen.


Split Topper Hoeslaken

Een split topper hoeslaken is een hoeslaken speciaal voor een topper of topdekmatras, welke vaak op een boxspring ligt. Het verschil met een normaal topper hoeslakens is dat deze een inkeping aan de bovenkant heeft. Dit is ideaal wanneer u een boxspring heeft waarvan de hoofdeinden onafhankelijk van elkaar in hoogte verstelbaar zijn. Naast deze hoeslakens heeft Bedsupply tevens split hoeslakens, dubbele split hoeslakens, dubbele split topper hoeslakens, waterbed hoeslakens en boxspring hoeslakens voor u.


Matrasbeschermer of Molton

Bent u op zoek naar een matrasbeschermer of molton? Bedsupply heeft een enorm groot assortiment in maten en merken voor u. Daarnaast kunt u een matrasbeschermer, in de volksmond ook wel molton genoemd, voor verschillende matrassen vinden. Zo kunt u hier een molton voor een topper of split topper vinden.


Hoeslaken maten

De hoeslakens bij Bedsupply zijn in zeer veel verschillende maten verkrijgbaar. Zo zijn de meest gezochte maten de 70x200cm, 120x200cm en 180x210cm hoeslakens. In onze matentabel kunt u alle maten vinden die wij aanbieden. Controleer uiteraard wel altijd de maat van uw matras voordat u een aankoop doet.


Hoeslaken materialen

De hoeslakens bij Bedsupply zijn in alle denkbare materialen verkijgbaar, zoals katoen, satijn, jersey, flanel, percal en velours.


Hoeslaken merken

Het zeer brede assortiment van Bedsupply bestaat uit topmerken als Damai, Cinderella, Romanette en Essenza.