Hoeslaken

hoeslaken kopen

Bedsupply heeft de grootste online collectie hoeslakens en matrasbeschermers van de beste merken, zoals Damai, Cevilit, Briljant en Romanette. Zo biedt ons assortiment speciale hoeslakens die geschikt zijn voor split toppers, boxsprings en waterbedden. Naast een normaal hoeslaken kunt u bij ons dus ook een topper hoeslaken of matrasbeschermer/molton vinden. Bedsupply heeft een zeer uitgebreid assortiment aan maten in hoeslakens, waaronder 120x200cm en 180x210cm. Daarnaast is het scala aan kleuren enorm, zodat u uw hoeslaken perfect af kunt stemmen op uw dekbedovertrek!

1 - 80 van 1167

 

1 - 80 van 1167

Hoeslakens

Een hoeslaken is veel belangrijker dan u waarschijnlijk denkt. U bent namelijk de gehele nacht in aanraking met uw hoeslaken, waardoor de keuze van het materiaal en kwaliteit van belang is. Het kan uw nachtrust maken of breken. Daarnaast kunt u uw bed, en daarmee direct ook uw slaapkamer, een hele nieuwe uitstraling geven door een passende kleur hoeslaken aan te schaffen! Het assortiment hoeslakens, ook wel een matrasovertrek genoemd, van Bedsupply is gigantisch en bestaat uit hoeslakens topkwaliteit in verschillende prijsklassen. Heeft u dus een iets kleiner budget? Geen enkel probleem! Gebruik de prijsfilter aan de linkerkant en u kunt zo een hoeslaken vinden wat aan uw prijswensen voldoet. Daarnaast heeft Bedsupply de keuze uit zeer veel verschillende soorten hoeslakens.


Topper Hoeslaken

Een hoeslaken voor een topper is geschikt voor een topdek- of topper matras, wat op een boxspring ligt. Deze topper hoeslakens hebben een lage hoogte van 10cm, waardoor deze perfect om het dunne topdekmatras passen.


Split Topper Hoeslaken

Een split topper hoeslaken is een hoeslaken speciaal voor een topper of topdekmatras, welke vaak op een boxspring ligt. Het verschil met een normaal topper hoeslakens is dat deze een inkeping aan de bovenkant heeft. Dit is ideaal wanneer u een boxspring heeft waarvan de hoofdeinden onafhankelijk van elkaar in hoogte verstelbaar zijn. Naast deze hoeslakens heeft Bedsupply tevens split hoeslakens, dubbele split hoeslakens, dubbele split topper hoeslakens, waterbed hoeslakens en boxspring hoeslakens voor u.


Matrasbeschermer of Molton

Bent u op zoek naar een matrasbeschermer of molton? Bedsupply heeft een enorm groot assortiment in maten en merken voor u. Daarnaast kunt u een matrasbeschermer, in de volksmond ook wel molton genoemd, voor verschillende matrassen vinden. Zo kunt u hier een molton voor een topper of split topper vinden.


Hoeslaken maten

De hoeslakens bij Bedsupply zijn in zeer veel verschillende maten verkrijgbaar. Zo zijn de meest gezochte maten de 70x200cm, 120x200cm en 180x210cm hoeslakens. Deze maten staan gelijk aan 1-persoons, 2-persoons en lits-jumeaux hoeslakens. Welke maat u ook bedenkt, Bedsupply heeft deze in het assortiment! In onze matentabel kunt u alle maten vinden die wij aanbieden. Controleer uiteraard wel altijd de maat van uw matras voordat u een aankoop doet.


Hoeslaken materialen

De hoeslakens bij Bedsupply zijn in alle denkbare materialen verkijgbaar, zoals katoen, satijn, jersey, flanel, percal en velours. Katoen is uitermate ideaal in de zomer door de goede vochtopname. Daarnaast is flanel de beste keuze voor u wanneer u het koud heeft in de winter. Door het zachte, wollige oppervlak voelt dit heerlijk zacht aan. Een jersey hoeslaken staat er vervolgens om bekend dat deze stof rekbaar is, waardoor deze perfect op het matras aan zal sluiten en eenvoudig aan te brengen is. Tot slot heeft Bedsupply een groot assortiment aan satijnen hoeslakens. Deze worden gekenmerkt door de gladde stof en luxueuze uitstraling.


Hoeslaken merken

Het zeer brede assortiment van Bedsupply bestaat uit topmerken als Damai, Cinderella, Romanette en Essenza. Al deze merken hebben een enorm breed assortiment, waardoor uw perfecte hoeslaken hier zeker tussen zit.


Hulp nodig bij het kiezen van uw hoeslaken?

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog altijd hulp nodig bij het kiezen van uw hoeslaken? Geen enkel probleem, speciaal voor u hebben wij ook een stappenplan gemaakt. Deze helpt u perfect met het kiezen van het hoeslaken dat bij u en uw matras aansluit. Mocht u hierna nog altijd vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd onze klantenservice bellen of mailen. Zij zullen u vervolgens voorzien van passende informatie!