Menu
Menu
Vulling
Matrasmaat
Merk
Breedte matras
Lengte matrassen
Hoogte matras
Prijs
Levertijd
Korting

Matrassen

Matrassen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in werkelijk allerlei soorten en maten. Het grootste verschil in de eigenschappen van een matras wordt bepaald door de kern van de matras. De meest bekende matras is de binnenvering matras, ookwel bonell vering matras genoemd. Tegenwoordig zien we echter meer pocket vering matrassen, koudschuim matrassen en traagschuim matrassen. Onderstaande matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Matras 140x200

In ons assortiment zijn matrassen verkrijgbaar in diverse maten en van verschillende merken. Bent u op zoek naar een matras van 140 x 200 cm, dan hebben wij genoeg opties in ons assortiment waar u uit zou kunnen kiezen. U kunt de filter gebruiken om te selecteren op bijvoorbeeld materiaal of maat zodat u alleen de matrassen te zien krijgt waar u interesse in heeft. Klik op de gewenste afbeelding voor meer informatie en om direct uw matras online te bestellen.

Matras 90x200

Een matras met een afmeting van 90 x 200 cm is de meest voorkomende matrasmaat. Veelal de meerderheid van alle volwassen bedden bevatten deze maat. Zo passen er in veel tweepersoonsbedden of boxsprings twee 90 x 200 matrassen. Bent u nog op zoek naar een matras? Bekijk dan zeker ons assortiment en beslis welk matras uw nachtrust gaat bevorderen.