Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Maat
Soort
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Papillon Dekbedovertrek

alle dekbedovertrekken van PapillonDekbedovertrekken van Papillon zijn verkrijgbaar in de materialen flanel, katoen, percal en satijn. Deze zijn natuurlijk beschikbaar in allerlei kleuren en maten. Het merk heeft een prachtig assortiment, met daarin niet alleen verschillende materialen, maar ook stijlen. Zo kunt u precies kiezen voor het dekbedovertrek dat bij uw slaapkamer en wensen aansluit. Ontdek het assortiment van het top merk Papillon, en bestel uw nieuwe dekbedovertrek vandaag nog.

Dekbedovertrekken Papillon

Het merk Papillon staat voor prachtige designs, en dekbedovertrekken van een fantastische kwaliteit. Door de grote productie is het merk in staat om hoogwaardige dekbedovertrekken aan te bieden tegen een gunstige prijs - zo kiest u met Papillon niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor prijs. Dankzij het brede assortiment is er daarnaast ook altijd een dekbedovertrek van dit merk dat precies aan al uw wensen voldoet!

Papillon Dekbedovertrek wit

De dekbedovertrekken van Papillon zijn verkrijgbaar in diverse effen kleuren, waaronder blauw en wit. Deze overtrekken zijn uiterst geschikt voor de mensen die houden van eenvoud en stijl tegelijk. Het merk Papillon ontwerpt zowel simpele als zeer gedetailleerde dekbedovertrekken. Heeft u al een mooi wit dekbedovertrek op het oog? Wacht dan niet langer en haal het in huis!

Papillon Dekbedovertrek 240x220

Naast de stijlen, materialen en kleuren is het natuurlijk ook belangrijk dat u het juiste formaat dekbedovertrek kiest. Zo kunt u in het assortiment van Papillon dekbedovertrekken kiezen voor de maat 240 x 220, makkelijk te vinden aan de hand van de filters. Dit formaat, ook wel bekend als lits-jumeaux, is heerlijk breed en sluit zo aan bij een vrij groot dekbed. Dus heeft u dat? Of gaat u er een kopen? Bestel dan direct een Papillon dekbedovertrek van 240 cm bij 220 cm.