Menu
Menu
-
-
Type Hoeslaken
Materiaal
Kleur
Breedte Hoeslaken
Lengte Hoeslaken
Merk
Serie
Hoekhoogte
Waterdicht
Prijs
Levertijd
Korting

Wit Hoeslaken

Een hoeslaken is een essentieel onderdeel van uw bedlinnen. Het beschermt uw matras en is tevens van invloed op het interieur van uw slaapkamer. Wit is verreweg de meest gekochte kleur als het gaat om hoeslakens. Het geeft een schone, frisse uitstraling aan uw bed en is bovendien makkelijk te combineren met bijna ieder dekbedovertrek. Bedsupply heeft daarom een grote collectie witte hoeslakens in haar assortiment opgenomen van diverse materialen. Kies uit kwaliteitsmerken zoals Damai, Romanette, Briljant en Cevilit en vind het ideale hoeslaken voor uw maat bed.

Wit hoeslaken 160x200

Heeft u nog een mooi wit hoeslaken nodig in de maat 160x200? Neem eens een kijkje op Bedsupply en beslis welk hoeslaken geschikt is voor uw bed. Een hoeslaken biedt bescherming tegen viezigheid, vocht en vlekken op het matras. De hoeslakens in witte kleur worden aangeboden door topmerken, waaronder Romanette en Cinderella. Binnen de kleur wit zijn veel varianten verkrijgbaar. Zo heeft het ene hoeslaken bijvoorbeeld meer een crème kleur dan de ander.

Wit hoeslaken 90x200

De maat 90x200 is een hoeslakenmaat voor 1-persoons bedden. Toch worden deze ook vaak gekocht voor 2-persoons bedden met een breedte van 180. Dit komt doordat het bed dan bestaat uit twee verschillende matrassen. Op deze pagina treft u enkel witte hoeslakens aan. U kunt gebruik maken van de filters om de selectie te verkleinen en aan uw wensen te laten voldoen.