Hoeslaken Katoen

Katoen heeft unieke eigenschappen betreffende sterkte, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een uitermate geschikt materiaal is voor hoeslakens. Daarnaast staan katoenen hoeslakens bekend om haar goede ventilatie. Het is niet voor niets dat katoen de meest gekozen materiaalsoort is. Vooral in de zomer zijn hoeslakens van katoen enorm populair, omdat deze bekend staan om de ademende eigenschappen van het materiaal. Naast reguliere katoenen hoeslakens kunt u op Bedsupply ook kiezen uit een ruim assortiment percal hoeslakens, welke van een hogere kwaliteit katoen geproduceerd zijn.

1 - 80 van 647

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 9
 

1 - 80 van 647

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 9

Katoenen hoeslakens

Bedsupply heeft een ruim assortiment katoenen hoeslakens van verschillende kwaliteitsmerken. Katoen is het meest gebruikte materiaal voor een hoeslaken. Dit komt door de unieke eigenschappen die katoen bevat. Katoen is namelijk sterk, duurzaam een absorberend. Deze eigenschappen maken katoen een zeer geschikt materiaal voor een hoeslaken. De katoenen hoeslakens zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar waardoor u zeker een kleur vindt die bij uw dekbedovertrek en overige interieur past. Ook vindt u diverse maten.


Hoeslaken katoen 120x200

De keuze voor het juiste hoeslaken is belangrijk, zodat deze goed blijft zitten om uw matras en voldoende slaapcomfort biedt. Op Bedsupply vindt u een ruim assortiment hoeslakens voor matrassen van 1.20x2.00 meter. Door de ruime keuze aan kleuren, kunt u uw hoeslaken afstemmen op de rest van uw beddengoed voor een stijlvolle uitstraling.


Hoeslaken katoen 180x220

Een hoeslaken van het juiste materiaal draagt bij aan een goede nachtrust. Zo kiest u voor flanel in de winter, en katoen in de zomer. Een satijnen hoeslaken staat bekend om de zachte eigenschappen van het materiaal. Voor meer informatie over het juiste hoeslaken voor u, kijkt u op onze adviespagina. Voor meer informatie over een specifiek product, klik u op de bijbehorende afbeelding.


Hoeslaken katoen 180x210

Een hoeslaken in de juiste maat draagt bij aan een prettige nachtrust. Indien u uw hoeslaken in de verkeerde maat aanschaft, is de kans groot dat deze niet past, of van uw matras afschiet gedurende de nacht. Door op bovenstaande header te klikken krijgt u het ruime assortiment hoeslakens van 1.80x2.10 meter te zien. De hoeslakens die u op Bedsupply vindt zijn van hoge kwaliteit en afkomstig van bekende merken.