Menu
Menu
-
-
Type Dekbed
Materiaal
Vulling
Maat
Merk
Warmte Klasse
i
Keurmerken
Prijs
Levertijd
Korting

Peuterdekbed

Peuterdekbedden hebben de maat 120 x 150 centimeter en worden ookwel junior dekbed genoemd. Voor deze kleine kindermaten bestaan uiteraard ook bijpassende peuter dekbedovertrekken. Net als bij de volwassen varianten zijn peuterdekbedden verkrijgbaar in een All Year of 4 seizoen variant die bestaat uit twee delen die aan elkaar te bevestigen zijn. Kleinere maten zoals 100 x 135 centimeter worden baby dekbed genoemd en passen het beste in een ledikantje. Op Bedsupply vindt u ook een ruim assortiment peuter dekbedovertrekken, om het bed van uw kindje helemaal compleet te maken.

Peuterdekbed 120 x 150

De dekbedden die u ziet op deze pagina zijn speciaal geschikt voor een peuterbed. U kunt kiezen uit diverse gangbare materialen zoals dons, wol en polyester. Bovenstaande dekbedden zijn speciaal geschikt voor peuterbedjes. Ook zijn de peuterdekbedden verkrijgbaar in verschillende maten. Een populaire maat is 120 x 150. Hiermee is uw peuter voorzien van genoeg dekbed om het 's nachts niet koud te krijgen.

Peuterdekbed 4 seizoenen

U bent op zoek naar een dekbed voor uw peuter, maar twijfelt over welk dekbed een goede keuze is. Gaat u voor een 4 seizoenen dekbed, een enkel of toch een fijn zomerdekbed. Met een 4-seizoenen peuterdekbed kan uw kleine het hele jaar lang fijn slapen. Dit soort dekbed geeft de mogelijkheid om de dikte van het dekbed aan te passen omdat het bestaat uit twee losse delen. Zo kan u in totaal drie dekbedden maken afgestemd op de temperatuur buiten/binnen.