Romanette

Romanette collectie

Het beddengoed van Romanette staat bekend om de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De Romanette collectie is dan ook niet voor niets zeer populair. Het beddengoed van Romanette wordt geproduceerd in Italië en bij deze productie wordt enkel gebruik gemaakt van de allerbeste materialen. Dit zorgt ervoor dat Romanette beddengoed jarenlang de mooie kwaliteit en kleuren zal blijven behouden.

Romanette hoeslaken

Romanette hoeslakens zijn verkrijgbaar in een tal van kleuren en maten. Dit zorgt ervoor dat er voor vrijwel iedere slaapkamer en voor ieder matras wel een geschikt Romanette hoeslaken te vinden is. Romanette hoeslakens zijn verkrijgbaar in de materialen flanel, jersey, jersey double, jersey royal, katoen en velours. U vindt hier ook hoeslakens voor topper- en splittoppermatrassen.

Romanette dekbedovertrek

Bent u op zoek naar een dekbedovertrek waarvan u jarenlang kunt blijven genieten? Dan bent u bij Romanette aan het juiste adres! Romanette dekbedovertrekken hebben een eigentijds design dat in geen enkele slaapkamer zal misstaan. Of u nou op zoek bent naar rustige kleuren of drukke prints, de Romanette dekbedovertrek collectie heeft het allemaal. De Romanette dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in diverse maten.

Romanette molton

Romanette heeft ook diverse moltons in haar assortiment opgenomen. Een Romanette molton beschermt uw matras tegen vuil en vangt tegelijkertijd het lichaamsvocht op. Romanette heeft ook waterdichte matrasbeschermers in haar collectie opgenomen, die op hoge temperaturen uitgewassen kunnen worden. Deze komen goed van pas bij bijvoorbeeld incontentie. Bescherm uw matras optimaal met de collectie Romantte moltons.

Romanette kussensloop

Romanette kussenslopen dragen bij aan een heerlijk ontspannen nachtrust. Romanette kussenslopen zijn verkrijgbaar in een flanel variant en een katoen variant. Romanette flanel kussenslopen voelen erg zacht aan op de huid en houden optimaal de warmte vast. Deze komen dus goed van pas tijdens de koude winterdagen. Romannete katoenen kussenslopen zijn juist weer koel en daarom erg fijn om te gebruiken in het zomerseizoen.

Romanette laken

De lakens van Romanette toveren uw bed in één oogopslag om tot een oase van rust. Of u nou kiest voor flanel of katoen, met de lakens van Romanette zult u heerlijk weg kunnen dromen. Romanette lakens zijn vekrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren, waardoor er voor ieder dekbedovertrek en iedere slaapkamer wel een geschikt Romanette laken te vinden is. Stevig van kwaliteit, duurzaam en heerlijk zacht.