Menu
Menu
-
-
Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Warmbat

Warmbat

De heerlijke pantoffels van Warmbat zijn niet alleen zeer comfortabel maar zien er ook nog eens fantastisch uit. De fijne suède buitenkant geeft de sloffen een luxueuze uitstraling. De warme wollen binnenkant zorgt er voor dat u deze pantoffels nooit meer wil uit trekken. Wanneer u deze pantoffels aantrekt voelt het letterlijk als een Warm Bad! De pantoffels van Warmbat zijn ook erg leuk om cadeau te doen.

Warmbat pantoffels heren

Warmbat is een bekend merk als het om heerlijk zachte pantoffels gaat. Het merk heeft een uitgebreide collectie met daarin diverse sloffen voor iedereen. Zo heeft Warmbat ook een schitterende assortiment voor heren met daarin de meest beeldige sloffen. Met een paar sloffen van Warmbat aan uw voeten, bent u klaar voor de koudere wintermaanden. De pantoffels zijn gemaakt van goede materialen en voorzien van een hoge kwaliteit. Hierdoor zullen de pantoffels een lange tijd netjes blijven voor gebruik.

Warmbat pantoffels dames

Het bekende merk Warmbat heeft een uitgebreide collectie pantoffels voor dames in hun assortiment. In deze collectie zitten de meest schitterende pantoffels die ieder voorzien zijn van een prachtig design in verschillende kleuren. Daarnaast zijn de pantoffels van dit beeldige merk ook gemaakt van de beste materialen en bieden veel comfort tijdens het dragen. Een paar heerlijk warme pantoffels van Warmbat mag dan ook zeker niet ontbreken tijdens de koudere wintermaanden.