Walra Dekbedovertrek

alle dekbedovertrekken van Walra

Walra staat al jaren bekend om haar hoge kwaliteit dekbedovertrekken. Sinds 1873 is Walra een van de gerenommeerde producenten van beddengoed in Nederland. Het merk is uitgegroeid tot een waar begrip. Het merk is meegegroeid met de tijd en biedt beddengoed dat de perfecte aanvulling is voor iedere slaapkamer. De eenvoudig van het beddengoed is de kracht van Walra: de dekbedovertrekken zijn tijdloos. In het ruime assortiment Walra op Bedsupply vindt u gegarandeerd het beddengoed dat goed bij u past!
 

Dekbedovertrek Walra

Walra is het oudste textielmerk van Nederland. Het merk is opgericht in 1873 en maakt sindsdien huishoudtextiel van hoogwaardige kwaliteit. Inmiddels is Walra uitgegroeid tot een waar begrip. Walra staat onder andere voor tijdloos, betrouwbaar, luxe en eenvoud. Deze kernwaarden komen goed naar voren in de kwalitatief goede producten van Walra. De luxe en kwaliteit van Walra is voor iedereen bereikbaar door de zeer aantrekkelijke prijzen waarvoor de producten worden aangeboden. Bent u op zoek naar een dekbedovertrek dat rust in uw slaapkamer brengt? De collectie van Walra zorgt hiervoor met de romantische en rustige uitstraling van de dekbedovertrekken.


Walra Dekbedovertrek Lits Jumeaux

In het assortiment dekbedovertrekken van Walra op Bedsupply is tevens een zeer groot assortiment overtrekken in de maat lits jumeaux te vinden. Deze dekbedovertrekken passen perfect om een dekbed van 240x200 cm of 240x220 cm. Deze dekbedovertrekken hebben een lengte die lang genoeg is, zodat u altijd een instopstrook overhoudt. Of u nu een dekbed van 200 cm of 220 cm heeft!