Menu
Menu
-
-
Materiaal
Kleur
Maat
Soort
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Walra Dekbedovertrek

Walra dekbedovertrekWalra staat al jaren bekend om haar hoge kwaliteit dekbedovertrekken. Sinds 1873 is Walra een van de gerenommeerde producenten van beddengoed in Nederland. Het merk is uitgegroeid tot een waar begrip. Het merk is meegegroeid met de tijd en biedt beddengoed dat de perfecte aanvulling is voor iedere slaapkamer. De eenvoudig van het beddengoed is de kracht van Walra: de dekbedovertrekken zijn tijdloos. In het ruime assortiment Walra op Bedsupply vindt u gegarandeerd het beddengoed dat goed bij u past!

Dekbedovertrek Walra

Walra is het oudste textielmerk van Nederland. Het merk is opgericht in 1873 en maakt sindsdien huishoudtextiel van hoogwaardige kwaliteit. Inmiddels is Walra uitgegroeid tot een waar begrip. Walra staat onder andere voor tijdloos, betrouwbaar, luxe en eenvoud. Deze kernwaarden komen goed naar voren in de kwalitatief goede producten van Walra. De luxe en kwaliteit van Walra is voor iedereen bereikbaar door de zeer aantrekkelijke prijzen waarvoor de producten worden aangeboden. Bent u op zoek naar een dekbedovertrek dat rust in uw slaapkamer brengt? De collectie van Walra zorgt hiervoor met de romantische en rustige uitstraling van de dekbedovertrekken.

Walra dekbedovertrek 240x220

In het assortiment dekbedovertrekken van Walra kunt u natuurlijk veel verschillende producten vinden. Zo kunt u altijd de maat vinden die bij uw dekbed aansluit, zoals bijvoorbeeld de populaire 240 bij 220 centimeter. Deze dekbedovertrekken hebben een breedte van 240 centimeter, en een lengte die langer is dan 220 centimeter waardoor u altijd een instopstrook over zult houden. Dus zowel bij een dekbed van 200 als 220 cm, met een lengte van 220 zit u goed. Welke breedte zoekt u? Bekijk het assortiment en gebruik de filter!