Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Levertijd
Korting

Sprei

Hieronder vindt u ons gehele assortiment bedspreien. Een sprei is er voor de decoratie van uw slaapkamer en geeft uw bed een chique uitstraling. Doordat een sprei gevuld is kan deze in de koude winter ook worden gebruikt als extra deken. Het ruime assortiment spreien op Bedsupply omvat verschillende maten. Zo kan voor ieder bed de juiste sprei worden gevonden. Naast normale bedspreien hebben wij ook plaids en quilts in het assortiment.

Bedsprei

Een bedsprei geeft een zeer luxe uitstraling aan zowel uw slaapkamer als uw bed. Een sprei dient namelijk als decoratie en is daarnaast ook heerlijk warm tijdens de koude wintermaanden. Het assortiment van Bedsupply bestaat onder andere uit bedspreien van Cevilit en Bamar. U kunt kiezen uit verschillende kleuren. Welke kleur u wenst kunt u links in de filter aangeven. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse materialen zoals polyester, katoen of percal. Al uw wensen kunt u links in de filter selecteren. Op deze manier vindt u gegarandeerd een sprei dat past bij uw wensen en behoeften.

Spreistof

Bedspreien zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, kleuren, maten en prijsklassen. Ook kan de stof verschillen waarvan het bedsprei gemaakt is. In ons assortiment hebben wij diverse spreien gemaakt van verschillende stoffen, waaronder: wol of katoen. Houdt bij de aanschaf van een plaid rekening met het materiaal waarvan het gemaakt is.

Sprei kleuren

Zoals hierboven beschreven staat zijn spreien verkrijgbaar in diverse kleuren. Bedsupply voorziet u graag van een uitgebreid assortiment en heeft dus ook veel kleuren opgenomen. Waaronder de kleuren wit en blauw. Heeft u een al een mooie kleur bedsprei op het oog? Wacht dan niet te lang en haal het nu in huis!