Menu
Menu

Alle Moooi producten

Het Nederlandse designmerk Moooi is een merk dat in samenwerking met Beddinghouse een prachtige collectie beddengoed heeft uitgebracht. De producten uit deze collectie voelen als een droom om onder te slapen! De collectie bestaat voornamelijk uit dekbedovertrekken, maar ook uit comfortabele badjassen en stijlvolle sierkussens. De hoogwaardige materialen en luxe afwerkingen maken de collectie helemaal af! Inspiratie voor de ontwerpen is The Museum of Extinct Animals. Het onderzoek naar fantasierijke uitgestorven dieren leidt tot een exclusieve en tevens unieke collectie. Transformeer uw badkamer in een botanische spa met de producten van Moooi.

Moooi sierkussens

Echte eyecatchers in uw slaapkamer zijn de Moooi sierkussens. Deze sierkussens zijn net als de dekbedovertrekken voorzien van een exotische, botanische print en zijn daardoor goed met elkaar te combineren. De Moooi sierkussens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en afgewerkt met de mooiste details voor een luxueuze uitstraling. Bij Bedsupply vindt u naast het bijpassende dekbedovertrek ook de bijpassende sprei. Zo creëert u een complete, unieke uitstraling in uw slaapkamer. Daarnaast zijn de Moooi sierkussens ook prachtig voor op uw bank om uw interieur helemaal af te maken!

Moooi dekbedovertrekken

Geef uw slaapkamer een luxe en elegante uitstraling met de Moooi dekbedovertrekken. Uniek zijn de ontwerpen van de Moooi dekbedovertrekken. De collectie is namelijk geïnspireerd op fantasierijke uitgestorven dieren, dit resulteert in exotische en botanische prints. Combineer de Moooi dekbedovertrekken met de bijpassende sierkussens en sprei voor een unieke uitstraling. Naast stijlvol zijn de Moooi dekbedovertrekken ook erg comfortabel, dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen. Met de Moooi dekbedovertrekken maakt u van uw slaapkamer de meest uitnodigende ruimte in huis.

Moooi hoeslakens

Combineer het stijlvolle Moooi dekbedovertrek met een van de Moooi hoeslakens voor het ultieme comfort. De Moooi hoeslakens passen namelijk perfect bij de Moooi dekbedovertrekken, die zijn geïnspireerd op schetsen van inmiddels uitgestorven dieren. De Moooi hoeslakens voelen dankzij de materialen heerlijk zacht aan en kennen een luxe uitstraling. De stijlvolle kleuren geven de Moooi hoeslakens een moderne, eigentijdse uitstraling. Ontdek snel de collectie Moooi hoeslakens bij Bedsupply.  

Moooi badjassen

Geniet tijdens een heerlijke dag vrij van het ultieme comfort met een van de Moooi badjassen. Ook het design van de Moooi badjassen is geïnspireerd op unieke inmiddels uitgestorven dieren. De Moooi badjassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor extra comfort. Bovendien zijn de Moooi badjassen ook erg praktisch, onder andere dankzij de zakken en praktische ophanglus.Geef uw dag een botanisch tintje met de Moooi badjassen.