Menu
Menu
-
-
Kleur
Maat
Merk
Soort
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Flanellen Dekbedovertrek

Flanellen dekbedovertrekken staan bekend als heerlijk warm en zacht. Flanel is één of tweezijdig opgeruwd katoen dat warmte zeer goed vasthoudt. Een dekbedovertrek van flanel is dan ook met name populair in de koudere maanden van het jaar. Flanellen dekbedovertrekken zijn door hun vermogen om warmte stevig vast te houden vooral geschikt voor mensen die het snel koud hebben of slapen in een koude slaapkamer. Door de hoge kwaliteit van het materiaal zult u jarenlang plezier hebben van uw flanellen dekbedovertrek.

Dekbedovertrek Flanel

Flanel is een stof van los gesponnen katoen garen die aan één of twee kanten zijn 'opgeruwd'. Hierdoor is een flanellen dekbedovertrek of dekbedhoes erg zacht. Deze dekbedovertrekken zijn vooral in de wintermaanden een echte aanrader. Vindt u het heerlijk om in een lekker warm bed te kruipen als het buiten koud en nat is? Kies dan voor een dekbedovertrek van flanel. Deze stof is namelijk een materiaal dat warmte goed vasthoudt en is daarnaast ook nog eens heerlijk zacht. Een flanellen dekbedovertrek kan ook in andere seizoenen een geschikt materiaal zijn als u het bijvoorbeeld snel koud heeft. Let u echter wel op bij het wassen van een dekbedovertrek, dan kan deze namelijk gaan pluizen. Was een flanellen dekbedovertrek dan ook altijd binnenste buiten, in een waszak en op een niet al te hoge temperatuur. Zo kunt u jarenlang plezier houden van een heerlijk zacht flanellen dekbedovertrek.

Flanellen Dekbedovertrek 240x220

In het assortiment flanellen dekbedovertrekken kunt u kiezen uit verschillende formaten, zo sluit het dekbedovertrek altijd aan op uw dekbed. Heeft u bijvoorbeeld een lits-jumeaux dekbed? Kies dan voor de maat 240x220. Ook voor andere maten kunt u in dit assortiment terecht. Ontdek bijvoorbeeld ook de flanellen dekbedovertrek van 200 bij 200 centimeter, een van de meest bekende twee persoons maten. Kortom, met Bedsupply en flanellen dekbedovertrekken heeft u veel keuze!