Menu
Menu
-
-
Kleur
Maat
Merk
Soort
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Flanellen Dekbedovertrek

Flanellen dekbedovertrekken staan bekend als heerlijk warm en zacht. Flanel is één of tweezijdig opgeruwd katoen dat warmte zeer goed vasthoudt. Een dekbedovertrek van flanel is dan ook met name populair in de koudere maanden van het jaar. Flanellen dekbedovertrekken zijn door hun vermogen om warmte stevig vast te houden vooral geschikt voor mensen die het snel koud hebben of slapen in een koude slaapkamer. Door de hoge kwaliteit van het materiaal zult u jarenlang plezier hebben van uw flanellen dekbedovertrek.

Dekbedovertrek Flanel

Flanel is een stof van los gesponnen katoen garen die aan één of twee kanten zijn 'opgeruwd'. Hierdoor is een flanellen dekbedovertrek erg zacht. Deze dekbedovertrekken zijn vooral in de wintermaanden een echte aanrader. Vindt u het heerlijk om in een lekker warm bed te kruipen als het buiten koud en nat is? Kies dan voor een dekbedovertrek van flanel. Deze stof is namelijk een materiaal dat warmte goed vasthoudt en is daarnaast ook nog eens heerlijk zacht. Een flanellen dekbedovertrek kan ook in andere seizoenen een geschikt materiaal zijn als u het bijvoorbeeld snel koud heeft. Let u echter wel op bij het wassen van een dekbedovertrek, dan kan deze namelijk gaan pluizen. Was een flanellen dekbedovertrek dan ook altijd binnenste buiten, in een waszak en op een niet al te hoge temperatuur. Zo kunt u jarenlang plezier houden van een heerlijk zacht flanellen dekbedovertrek.

Flanellen Dekbedovertrek 240x220

Heeft u het snel koud 's nachts? En heeft u een lits-jumeaux dekbed? Dan is een flanellen dekbedovertrek in de maat 240x220 cm dé ideale oplossing! Het opgeruwde katoen van het flanellen dekbedovertrek houdt u lekker warm in de koudere winternachten! U kunt dit aanbod vinden door de dekbedovertrekken op maar 240 x 220 cm aan de linkerkant te filteren.

Flanellen Dekbedovertrek Kind

Wilt u dat uw kind het in de winter niet koud heeft? Dan heeft Bedsupply een ruim assortiment met flanellen kinderdekbedovertrekken voor u! Ga samen met hem of haar op zoek naar de leukste print en het beste dekbedovertrek, dan ligt uw kind in de nachten onder een heerlijk warm dekbedovertrek van flanel!

Flanellen dekbedovertrek 200x200

Een flanellen dekbedovertrek geeft uw bed de perfecte uitstraling. U kunt uw bed weer opmaken na het opstaan zodat u in de avond weer heerlijk comfortabel kunt genieten van een mooi opgemaakt bed. De flanellen dekbedovertrekken zijn net als de flanellen dekbedden verkrijgbaar in diverse formaten. Zo heeft Bedsupply ook flanellen dekbedovertrekken in het formaat 200 x 200 cm. Dit is een populair formaat, geschikt voor twee personen.

Dekbedhoes flanel

Bent u nog op zoek naar een comfortabel dekbedhoes flanel? Dan bent u bij Bedsupply aan het juiste adres. Zo bieden wij diverse dekbedhoezen van verschillende materialen aan. Zo ook flanel. Dit laatst genoemde is een echte aanrader voor koukleumen. Flanel staat bekend om het vasthouden van warmte. Een bijkomend voordeel is dat het ook nog eens superzacht is. De combinatie warm en zacht geeft een heerlijk comfortabel gevoel.