Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Breedte Hoeslaken
Lengte Hoeslaken
Merk
Serie
Hoekhoogte
Prijs
Levertijd
Korting

Split Topper Hoeslaken

Een split topper hoeslaken is speciaal ontwikkeld voor een topper matras, dat vaak op een boxspring ligt. Een split topper hoeslaken is in het Split topper hoeslakenmidden aan de bovenkant voorzien van een inkeping. Hierdoor is het mogelijk de ene helft van het topper matras onafhankelijk van de andere helft te verstellen. Naast deze splittoppers hebben wij ook split hoeslakens voor dikkere matrassen van 30 cm hoog en dubbele split toppers voor bedden met topper matras die aan het hoofd en voeteneind verstelbaar zijn. Daarnaast hebben wij verschillende moltons en matrasbeschermers voor split toppers in het assortiment. Wij raden u aan om deze als extra beschermings laag tussen het matras en hoeslaken aan te brengen. Dit zorgt voor een verhoogde hygiëne en levensduur van het matras.

Split topper hoeslaken 180x200

De meest gezochte maat in split topper hoeslakens is de maat 180x200 cm. Dit is de perfecte maat voor een groot lits-jumeaux matras. Bedsupply heeft een zeer groot assortiment in 180 x 200, waardoor u altijd het perfecte laken zult vinden. Dit kan van topmerken als Damai of Cinderella zijn.

Split topper hoeslaken 180x210

Daarnaast heeft Bedsupply ook een zeer groot assortiment in de maat 180x210 cm. Aangezien dit een zeer gangbare maat voor een boxspring is, is dit ook een veel gezochte maat hoeslaken. Iedereen heeft een andere behoefte qua materiaal hoeslaken. Daarom heeft Bedsupply een mooi assortiment met veel verschillende materiaalsoorten als katoen, jersey, flanel en satijn.


Verder bestaat ons assortiment ook nog uit de volgende maten: