Split Topper Hoeslaken

Split topper hoeslakenEen split topper hoeslaken is speciaal ontwikkeld voor een topper matras, dat vaak op een boxspring ligt. Een split topper hoeslaken is in het midden aan de bovenkant voorzien van een inkeping. Hierdoor is het mogelijk de ene helft van het topper matras onafhankelijk van de andere helft te verstellen. Naast deze splittoppers hebben wij ook split hoeslakens voor dikkere matrassen van 30 cm hoog en dubbele split toppers voor bedden met topper matras die aan het hoofd en voeteneind verstelbaar zijn. Daarnaast hebben wij verschillende moltons en matrasbeschermers voor split toppers in het assortiment. Wij raden u aan om deze als extra beschermingslaag tussen het matras en hoeslaken aan te brengen. Dit zorgt voor een verhoogde hygiëne en levensduur van het matras.

151 artikelen 1 - 80 van 151

Vorige12

Er komen geen producten overeen met de selectie.

151 artikelen 1 - 80 van 151

Vorige12

Splittopper hoeslaken

Een split topper hoeslaken is geschikt voor een topper matras dat meestal op een boxspring ligt. Dit hoeslaken is speciaal ontwikkeld voor matrassen die onafhankelijk van elkaar verstelbaar zijn. Door de inkeping aan de bovenkant van het hoeslaken zal het hoeslaken niet inscheuren. Wij hebben ook speciale dubbele split toppers die geschikt zijn voor bedden waarvan ook het voeteneind verstelbaar is. Splittopper hoeslakens zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Hierboven ziet u de verschillende kleuren waarin u een splittopper hoeslaken kunt bestellen. Klik op bovenstaande afbeeldingen voor meer informatie en om direct uw splittopper hoeslaken online te bestellen. De splittopper hoeslakens hebben verschillende hoekhoogtes.


Split topper hoeslaken 180x200

De meest gezochte maat in split topper hoeslakens is de maat 180x200 cm. Dit is de perfecte maat voor een groot lits-jumeaux matras. Bedsupply heeft een zeer groot assortiment in 180 x 200, waardoor u altijd het perfecte laken zult vinden. Dit kan van topmerken als Damai of Cinderella zijn.


Split topper hoeslaken 180x210

Daarnaast heeft Bedsupply ook een zeer groot assortiment in de maat 180x210 cm. Aangezien dit een zeer gangbare maat voor een boxspring is, is dit ook een veel gezochte maat hoeslaken. Iedereen heeft een andere behoefte qua materiaal hoeslaken. Daarom heeft Bedsupply een mooi assortiment met veel verschillende materiaalsoorten als katoen, jersey, flanel en satijn.


Verder bestaat ons assortiment ook nog uit de volgende maten: