Menu
Menu
-
-

Dekbed Merken

Merken dekbed

Cinderella dekbed

De dekbedden van Cinderella staan bekend om de hoge kwaliteit. Of u nu kiest voor een 4 seizoenen dekbed, een all year dekbed of juist een zomerdekbed, met een dekbed van Cinderella bent u verzekerd van een goede nachtrust. Cinderella dekbedden zijn uitgerust met handige kenmerken zoals een speciale biesband of een hoeklint. Bovendien is een groot aantal dekbedden verkrijgbaar in een draagtas voor het eenovudig opbergen van uw dekbed.

Silvana dekbed

Bent u op zoek naar een puur natuur dekbed? Of juist naar een dekbed van heerlijk zacht dons? Dan bent u bij Silvana in beide gevallen aan het juiste adres. Silvana heeft dekbedden in alle soorten, maten en materialen, zodat er voor iedereen wel een geschikt dekbed te vinden is. Silvana heeft zelfs een speciale collectie dekbedden met climate control functie. Ideaal voor slapers die te maken hebben met een fluctuerende lichaamstemperatuur tijdens de nachtrust.

Essenza dekbed

Het beddengoed van Essenza staat bekend om de unieke twist. Dankzij de jarenlange ervaring van het merk heeft Essenza beddengoed dan ook een zeer hoge kwaliteit verkregen. De dekbedden van Essenza zijn hier zeker geen uitzondering op. Een Essenza dekbed is verkrijgbaar in diverse soorten en maten en heeft een duurzame kwaliteit. Zo kunt u lange tijd blijven genieten van uw aankoop.

Texeler dekbed

De dekbedden van Texeler worden gemaakt van het zachte schapenwol van echte Texelse schapen genaamd Texelaars. Schapenwol heeft als voordeel dat het de temperatuur goed vasthoudt, dus met de dekbedden van Texeler bent u verzekerd van een heerlijk warm slaapcomfort. Texeler maakt bovendien gebruik van een uniek vernaaldingsproces, waarbij de wolvezels op een dusdanige manier worden geweven dat deze extra veel veerkracht hebben.

Walra dekbed

Behaaglijk warm in de winter en juist lekker koel in de zomer. De dekbedden van Walra zorgen voor een optimale temperatuurregeling. Walra heeft diverse soorten modellen dekbedden in haar collectie opgenomen, die onderling variëren in zwaarte, vochtopnemend vermogen en zachtheid, zodat u precies een dekbed uit kunt kiezen dat het beste bij u past. Bekijk snel alle Walra modellen en kies uw favoriet!

Yumeko dekbed

Yumeko biedt u luxe dekbedden van de allerhoogste kwaliteit. De dekbedden van Yumeko worden gemaakt van natuurlijke materialen zoals biologisch katoen en deze worden tevens ecologisch geproduceerd. Dit betekent dat een Yumeko dekbed vrij is van chemicaliën én u zeer bewust kiest. Yumeko dekbedden blijven lange tijd de mooie kwaliteit behouden, zodat u jarenlang verzekerd bent van een heerlijk slaapcomfort.