Menu
Menu
-
-
Type Dekbed
Materiaal
Vulling
Kleur
Maat
Merk
Warmte Klasse
i
Serie
Keurmerken
Prijs
Levertijd
Korting

Dekbed 240x220

Een 240 x 220 Dekbed is de standaard lits-jumeaux maat maar dan extra lang. Deze dekbedden zijn geschikt zijn voor alle Nederlandse lits-jumeaux dekbedovertrekken. Dekbedden van 240x220 zijn er als 4 seizoenen variant en all year variant en natuurlijk van verschillende materialen zoals dons, wol, katoen en synthetisch. Door de verschillende eigenschappen van deze materialen kan ieder type slaper een geschikt dekbed vinden bij Bedsupply.

4 seizoenen dekbed 240 x 220

De 4-seizoens dekbedden op deze pagina zijn verkrijgbaar in de maat 240 x 220 cm. Dit een een extra lange lits-jumeaux maat. De dekbedden worden onder andere aangeboden door Timzo en Ducky Dons. Dit zijn twee vooraanstaande merken in de beddengoed wereld. Naast het merk en de maat is het ook belangrijk om een keuze te maken voor welk materiaal u graag wilt. De vulling van van het dekbed bepaald namelijk voor een groot deel uw slaapcomfort. Met 4 seizoenen dekbedden kunt u zelf bepalen hoe dik u uw dekbed maakt. Het dekbed bestaat namelijk uit 2 delen en kan gecombineerd worden om een winter dekbed te maken.

Donzen dekbed 240x220

Bent u nog op zoek naar een donzen dekbed met de afmeting 140 x 220 cm. Dan bent u bij Bedsupply aan het juiste adres. In ons assortiment 140 x 220 dekbedden vind u dekbedden van diverse materialen, maten en prijsklassen. Zo vind u altijd wel het dekbed dat bij uw slaapkamer past. Neem een kijkje in het assortiment en kies het juiste dekbed!