Menu
Menu
-
-
Materiaal
Kleur
Maat
Soort
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Damai Dekbedovertrek

alle dekbedovertrekken van DamaiDe dekbedovertrekken van Damai staan garant voor jarenlang slaapcomfort, en in combinatie met de prachtige designs hebben de dekbedovertrekken van dit merk dan ook alles wat u zoekt. Door het schitterende design en het gebruik van hoogwaardige materialen is het elke dag weer een feest om onder uw dekbedovertrek van Damai te kruipen. Ontdek de verschillende keuzes, zo kunt u qua materialen onder andere kiezen uit satijn, katoen, percal en flanel. Ook qua kleuren en formaten heeft u ruim keuze - dus ontdek rustig uw favoriet en bestel deze bij Bedsupply!

Dekbedovertrek Damai

De collectie dekbedovertrekken van Damai bestaat uit dekbedovertrekken in diverse materialen, kleuren en maten. Damai heeft een eigen ontwerp afdeling waardoor ieder seizoen een nieuwe eigentijdse collectie wordt gelanceerd. Ook beschikt Damai over een eigen productie atelier in Nederland waar de producten op maat voor u worden geproduceerd. De collectie van Damai bestaat uit dekbedovertrekken met hippe en vernieuwende dessins die zorgen voor een mooie sfeer in uw slaapkamer. Met een dekbedovertrek van Damai bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en hierdoor blijft het product jarenlang mooi. Damai verkoopt naast dekbedovertrekken ook hoeslakens in werkelijk alle kleuren en maten. De dekbedovertrekken van Damai worden in katoen, flanel, satijn en percal geproduceerd.

Damai Dekbedovertrek 240x220

In het assortiment kunt u verschillende formaten vinden, zo ook de Damai dekbedovertrekken van 240x220. Dit betekent dat deze 240 centimeter breed zijn, en als u een zeer breed dekbed heeft zou dit natuurlijk prachtig aansluiten. In het assortiment van dit formaat kunt u verschillende kleuren en materialen vinden, dus kies uw favoriet en bestel deze vandaag nog!