Topper Hoeslaken

Topper Hoeslaken Topper hoeslakens zijn geschikt voor een topper matras, dat vaak op een boxspring ligt. U kunt bij ons kiezen uit verschillende materialen waarvan de meest gangbare katoen en jersey (stretch) zijn. Naast normale topper hoeslakens bieden wij ook speciale split topper hoeslakens en dubbele split topper hoeslakens aan voor elektrische verstelbare bedden met topdekmatras. Tenslotte adviseren wij altijd om direct om de topper matras een molton topper te doen ter bescherming. Dit zorgt voor een verlengde levensduur en hogere hygiëne van uw matras.

202 artikelen 1 - 80 van 202

Vorige123

Er komen geen producten overeen met de selectie.

202 artikelen 1 - 80 van 202

Vorige123

Hoeslaken topdekmatras

Een topdekmatras, oftewel topper, is een dun matras dat bovenop het 'normale' matras wordt geplaatst. Bovenstaande hoeslakens zijn geschikt voor topdekmatrassen van verschillende maten. Het is van belang dat u de juiste maat hoeslaken voor uw topper kiest, omdat deze anders niet past of eenvoudig verschuift gedurende de nacht.


Topper hoeslaken 180x210

Deze hoeslakens zijn geschikt voor een topdekmatras met een afmeting van 1.80 bij 2.10 meter. Een hoeslaken draagt bij aan een goede nachtrust. Het is hierom van belang dat u het juiste materiaal hoeslaken kiest. Een katoenen hoeslaken is zacht en heeft een absorberende werking. Een satijnen hoeslaken staat bekend om de ventilerende werking. U kiest voor flanel voor de wintermaanden of wanneer u het snel koud heeft.


Topper hoeslaken 180x200

Deze hoeslakens zijn geschikt voor een topper van 180x200 centimeter. Een hoeslaken voor een topdekmatras is geschikt voor een matras met een hoogte tussen de 8 en 12 centimeter, en kan zodoende niet voor een regulier matras worden gebruikt. De keuze voor de juiste maat hoeslakens is van belang, zodat deze niet losschiet van de topper en verschuift tijdens uw slaap, omdat deze zaken kunnen zorgen voor een onrustige nachtrust.


Topper hoeslaken 160x200

Deze hoeslakens kunnen worden gebruikt voor een topdekmatras van 1.60 x 2.00 meter. Een hoeslaken beschermt uw topdekmatras tegen vocht, zodat de levensduur van uw topper wordt verlengd bij gebruik van een hoeslaken. Tevens is het gebruik van een hoeslaken hierdoor ook erg hygiënisch, omdat men gemiddeld een halve liter vocht verliest gedurende de nacht. Door op bovenstaande header te klikken, krijgt u ons ruime assortiment topper hoeslakens van 160x200 centimeter te zien. Klik vervolgens op één van de afbeeldingen voor meer informatie over een bepaald product.


Verder bestaat ons assortiment ook nog uit: