Menu
Menu
-
-
Type Product
Type Hoeslaken
Materiaal
Kleur
Breedte Hoeslaken
Lengte Hoeslaken
Merk
Serie
Hoekhoogte
Waterdicht
Prijs
Levertijd
Korting

Hoeslaken 180x220

Bedsupply heeft een ruim assortiment hoeslakens in de maat 180x220 cm. De filter aan de linkerkant van deze pagina kunt u gebruiken om uw wensen te selecteren. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven welke kleur u wenst. De collectie is zeer ruim, hierdoor vindt u gegarandeerd een hoeslaken in de kleur die past bij uw dekbedovertrek. Ook kunt u een materiaal selecteren, bijvoorbeeld katoen, percal, jersey of satijn. De hoeslakens worden geleverd door onder andere Damai en Romanette. Dit zijn twee vooraanstaande merken in de beddengoed branche. Naast een gewoon hoeslaken is het ook zeker aan te raden om een molton direct om uw matras te doen.

Jersey hoeslaken 180x220

Bovenstaande (jersey) hoeslakens zijn verkrijgbaar in de maat 180 x 220. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en materialen. Naast een jersey hoeslaken adviseren wij ook altijd om eerst een matrasbeschermer om uw matras te doen voor een optimale bescherming tegen vocht of viezigheid. Naast jersey hoeslakens kunt u bij ons ook terecht voor normale hoeslakens of topper hoeslakens, split topper hoeslakens en hoeslakens en met een extra grote hoekhoogte voor bijvoorbeeld waterbedden of boxsprings.

Flanellen hoeslaken 180x220

Een flanellen hoeslaken van 180x220 is gemaakt van katoen. Door gebruik te maken van een speciale spintechniek voelt het hoeslaken een stuk zachter aan en veranderd het snel mee met de lichaamstemperatuur. Bij flanel zijn de garen wat losser gesponnen. Neem een kijkje in ons assortiment en vind het flanellen hoeslaken dat bij u past!