Menu
Menu
-
-
Materiaal
Kleur
Maat
Merk
Soort
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Peuterdekbedovertrek

Peuterdekbedovertrekken zijn er in verschillende kleuren en materialen. Onderstaande peuter dekbedovertrekken zijn onder andere van bekende Nederlandse kwaliteitsmerken. U heeft de keuze uit verschillende maten peuterdekbedovertrekken bij ons. Veel ouders kiezen ervoor om een standaard 1 persoons dekbedovertrek van 140 x 200 cm te gebruiken en deze vervolgens deels onder de matras te vouwen. Op die manier hoeft u geen nieuw beddengoed aan te schaffen als u het peuterbed omwisselt voor een groter bed.

Dekbedovertrek peuterbed

Een peuterbed heeft veel kleinere afmetingen dan een gewoon eenpersoons bed en zal daarom altijd een kleiner dekbedovertrek nodig hebben. Dit komt vaak neer op de afmeting 120 x 150 cm. Dekbedovertrekken voor peuterbedden hebben over het algemeen zeer leuke prints en zijn van topmerken als SNURK en Studio Ditte verkrijgbaar.

Peuterdekbedovertrek 120x150

Een peuterdekbedovertrek is vooral in de maat 120x150 cm te vinden. Deze past dan ook perfect om een dekbed van 120x150 cm, maar is eventueel ook te gebruiken voor een dekbed in de maat 100x135. Dit is vooral handig wanneer uw kind gegroeid is, maar niet telkens een nieuw dekbed aan wilt schaffen.