Menu
Menu
-
-
Type Hoeslaken
Materiaal
Kleur
Breedte Hoeslaken
Lengte Hoeslaken
Merk
Serie
Hoekhoogte
Prijs
Levertijd
Korting

Zwart Hoeslaken

Een zwart hoeslaken is één van de meest gekozen kleuren als hoeslaken. Dit komt doordat de zwarte kleur eenvoudig te combineren is met de rest van uw beddengoed of zelfs de rest van het interieur van uw slaapkamer. Daarnaast is een zwart hoeslaken niet heel besmettelijk als kleur zijnde. Bedsupply heeft een zeer groot assortiment zwarte hoeslakens van merken als Damai, Romanette, Cinderella, Essenza of Briljant voor u. U zult dus gegarandeerd het perfecte zwarte hoeslaken in onderstaand assortiment kunnen vinden!

Zwart hoeslaken 180x200

Bent u nog op zoek naar een zwart hoeslaken van 180x200 cm? Bij bedsupply bieden wij u hoeslakens van diverse materialen in de maat 180x200 aan. Deze materialen kunnen katoen, katoen satijn, linnen of ander materiaal zijn. Ook heeft u nog de keuze voor normale hoeslakens, topper hoeslakens, hoeslakens voor split toppers of waterbed hoeslakens. Door gebruik te maken van de filters kunt u uw wensen precies selecteren om het keuzeproces makkelijk te maken.

Zwart hoeslaken 90x200

Met een nieuw zwart hoeslaken in de maat 90x200 is uw matras weer goed beschermt tegen viezigheid, vlekken of vocht. Een hoeslaken wordt ook wel molton of matrasbeschermer genoemd. Bij Bedsupply hebben wij een ruim assortiment aan zwarte hoeslakens in allerlei maten en in verschillende soorten. Neem een kijkje in ons assortiment en haal vandaag nog uw favoriete hoeslaken in huis.