KlamboeHet assortiment van Bedsupply kent verschillende klamboes waaronder geïmpregneerde klamboes, 2-persoons klamboes en reisklamboes. Een klamboe, ook wel muskietennet of muggennet genoemd, is op meerdere manieren te gebruiken. In de baby- of kinderkamer wordt een klamboe vaak gebruikt als versiering. Een klamboe wordt door volwassenen en kinderen vaak gebruikt als bescherming tegen muggen. In de zomermaanden zijn muggen een ware plaag voor veel mensen. Een klamboe is een effectieve oplossing waardoor u tijdens het slapen geen last heeft van muggen. Naast dat een klamboe erg functioneel is geeft een klamboe ook een mooie uitstraling aan uw slaapkamer.

60 artikelen 1 - 60 van 60

Er komen geen producten overeen met de selectie.

60 artikelen 1 - 60 van 60

Klamboe kopen

Bedsupply heeft een mooi assortiment klamboes. Een klamboe kan op meerdere manieren gebruikt worden. Zo kan een klamboe op een babykamer enorm veel sfeer geven en dienen als decoratie. Daarnaast heeft een klamboe natuurlijk als voornaamste doel dat het muggen tegengaat. Er is niets vervelender dan een mug in uw slaapkamer of tent wanneer u probeert te slapen. Een klamboe, muggennet of muskietennet is hiervoor een perfecte oplossing. Een klamboe is dus ook erg handig wanneer u op vakantie bent in een warm land waar muggen soms erg vervelend zijn. De filter aan de linkerkant kunt u gebruiken om uw wensen te selecteren. Door op een van de producten te klikken kunt u meer lezen over het betreffende product en de klamboe direct online kopen. Bent u benieuwd welke klamboe het best bij u past? Neem dan eens een kijkje op onze adviespagina voor klamboes


Reisklamboe

Reisklamboes zijn ideaal om op reis de muggen buiten de deur te houden. Deze reisklamboes zijn geïmpregneerd, waardoor malariamuggen en andere insecten op afstand blijven. Deze travelnetten van Deconet zijn perfect te gebruiken in een tent of in de buitenlucht.


Geïmpregneerde Klamboe

Een geïmpregneerde klamboe is ideaal om mee op reis te nemen en schadelijke muggen, als de malariamug, op afstand te houden. Doordat deze klamboes geïmpregneerd zijn, is het voor muggen zelfs onmogelijk om op de klamboe plaats te nemen. Zorg dus voor een geïmpregneerde klamboe op reis en u bent verzekerd van een beschermde omgeving!


Klamboe 1-persoons

Een 1-persoons klamboe is beschikbaar voor op reis of gewoon voor in de slaapkamer. Een 1-persoons klamboe voor in de slaapkamer heeft over het algemeen de afmetingen 100x200. Met deze afmetingen past het perfect om uw bed.


Klamboe 2-persoons

Een 2-persoons klamboe is ideaal voor in de slaapkamer. Deconet heeft verschillende afmetingen zodat deze klamboe ook perfect om uw bed past. Daarnaast zijn verschillende reisklamboes voor 2 personen beschikbaar.