Selecteer op
Klantenservice

Kussenvulling

Bent u op zoek naar losse kussenvulling voor uw hoofdkussen? Ook dan bent u bij Bedsupply aan het juiste adres. Met extra kussenvulling kunt u uw kussens nét dat extra beetje volume geven, zodat u 's nachts heerlijk kunt genieten van een optimaal slaapcomfort. Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten kussenvulling, zoals vezelbolletjes, kapok, tencel, bamboe en meer.

10 artikelen 1 - 10 van 10

Er komen geen producten overeen met de selectie.

10 artikelen 1 - 10 van 10

Vulling kussens

Een goede nachtrust is essentieel. Het is daarom belangrijk dat u zorgt voor een zo hoog mogelijk slaapcomfort. Een belangrijk onderdeel hiervan is het hebben van het juiste hoofdkussen. Om ervoor te zorgen dat uw hoofdkussen volledig aansluit op uw wensen, kunt u gebruik maken van losse kussen vulling, zodat uw kussen precies zo slaapt als u dat graag wil. Bij Bedsupply vindt u daarom een uitgebreide collectie met losse kussenvulling in verschillende materialen.

Kapok vulling

Kussens met kapok vulling zijn tegenwoordig razend populair. Dit komt doordat kapok een natuurlijk materiaal is met vele voordelen. Kapok vulling is bijvoorbeeld heerlijk luchtig, heeft zelfreinigende eigenschappen en staat bekend om de uitstekende vochtregulerende werking. Dit maakt kussens met kapok vulling perfect voor mensen die veel transpireren gedurende de nacht. Bovendien zijn kussens met kapok vulling minder aantrekkelijk voor de huisstofmijt, dus komen ze goed van pas voor mensen met een huisstofmijtallergie. Bij ons kunt u terecht voor extra losse kapok vulling, zodat u uw kapok kussens precies zo op kunt vullen zoals u dat wilt.