Menu
Menu
Type Product
Type Hoeslaken
Materiaal
Breedte Hoeslaken
Lengte Hoeslaken
Merk
Serie
Hoekhoogte
Waterdicht
Prijs
Levertijd
Korting

Matrasbeschermer

Matrasbeschermer

Matrasbeschermers zorgen voor een uitstekende bescherming van uw matras. Een matrasbeschermer plaatst u onder uw hoeslaken, welke het grootste deel van uw lichaamsvocht opvangt. In uw slaap verliest u namelijk gemiddeld een halve liter vocht. Mocht u tijdens uw slaap meer vocht dan gemiddeld verliezen, dan is een waterdichte matrasbeschermer aan te raden. Deze zijn tevens geschikt bij incontinentie. Het assortiment bestaat uit matrasbeschermers voor normale matrassen, topper beschermers en alle andere soorten bedden. Daarnaast vind u in het assortiment speciale climate control moltons voor een optimale ventilatie en vochtregulatie. Nadat u een matras beschermer om uw matras heeft geplaatst, kunt u nog een hoeslaken aanbrengen om het slaapcomfort te verhogen.

Matrasbeschermer waterdicht

Een matras beschermer is vaak waterdicht, wat de matrasbeschermer ideaal voor incontinentie of overmatig transpireren maakt. Hierdoor blijft de hygiëne van uw matras langer behouden en hoeft deze minder snel vernieuwd te worden. Speciaal voor waterdichte hoeslakens heeft Bedsupply een aparte pagina, zodat u de juiste matrasbeschermer kunt bestellen.

Matrasbeschermer 160x200

Bedsupply heeft zeer veel maten matras beschermers voor u, waaronder ook in de zeer populaire maat 160x200 cm. Deze maat is gebruikelijk voor een lits-jumeaux matrasmaat. U vindt bij ons een groot assortiment in 160 x 200 cm matrasbeschermers van merken als Damai en Cevilit. Hierdoor vindt u altijd een matrasbeschermer die bij u past.

Matrasbeschermer 180x200

Naast 160x200 cm heeft Bedsupply ook matrasbeschermers in de maat 180x200 cm. Dit is de grotere variant van een lits-jumeaux maat. Deze matrasbeschermers zijn van topmerken verkrijgbaar en kunt u ook bestellen in een waterdichte variant. Deze zijn vooral handig wanneer u 's nachts bovenbgemiddeld transpireert of is ideaal bij incontinentie. Op deze wijze gaat uw matras veel langer mee!


Verder bestaat ons assortiment ook nog uit: