MatrasbeschermerMatrasbeschermers zorgen voor een uitstekende bescherming van uw matras. Een matrasbeschermer plaatst u onder uw hoeslaken, welke het grootste deel van uw lichaamsvocht opvangt. In uw slaap verliest u namelijk gemiddeld een halve liter vocht. Mocht u tijdens uw slaap meer vocht dan gemiddeld verliezen, dan is een waterdichte matrasbeschermer aan te raden. Deze zijn tevens geschikt bij incontinentie. Het assortiment bestaat uit matrasbeschermers voor normale matrassen, topper beschermers en alle andere soorten bedden. Daarnaast vind u in het assortiment speciale climate control moltons voor een optimale ventilatie en vochtregulatie. Nadat u een matras beschermer om uw matras heeft geplaatst, kunt u nog een hoeslaken aanbrengen om het slaapcomfort te verhogen.

39 artikelen 1 - 39 van 39

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Molton Hoeslaken Damai (Organic)

Molton Hoeslaken Damai (Organic)

€ 39,95

€ 27,95

39 artikelen 1 - 39 van 39

Matras beschermer

Er zijn matras beschermers in verschillende maten, hoekhoogtes en merken. U kunt kiezen uit topmerken zoals Damai en Romanette. Door gebruik te maken van de filter aan de linkerkant van de pagina komt u bij de matrasbeschermer die past bij uw wensen en behoeften. Een matrasbeschermer zorgt voor een aanzienlijk langere levensduur van uw matras. Daarnaast kan een matrasbeschermer helpen bij het reguleren van de temperatuur, vochtregulatie of tegen huisstofmijt. Een matrasbeschermer is namelijk ook anti-allergisch, doordat de matrasbeschermer ervoor zorgt dat stofjes uit het matras niet zomaar door het hoeslaken heen komen.


Matrasbeschermer waterdicht

Een matras beschermer is vaak waterdicht, wat de matrasbeschermer ideaal voor incontinentie of overmatig transpireren maakt. Hierdoor blijft de hygiëne van uw matras langer behouden en hoeft deze minder snel vernieuwd te worden. Speciaal voor waterdichte hoeslakens heeft Bedsupply een aparte pagina, zodat u de juiste matrasbeschermer kunt bestellen.


Matrasbeschermer 160x200

Bedsupply heeft zeer veel maten matras beschermers voor u, waaronder ook in de zeer populaire maat 160x200 cm. Deze maat is gebruikelijk voor een lits-jumeaux matrasmaat. U vindt bij ons een groot assortiment in 160 x 200 cm matrasbeschermers van merken als Damai en Cevilit. Hierdoor vindt u altijd een matrasbeschermer die bij u past.


Matrasbeschermer 180x200

Naast 160x200 cm heeft Bedsupply ook matrasbeschermers in de maat 180x200 cm. Dit is de grotere variant van een lits-jumeaux maat. Deze matrasbeschermers zijn van topmerken verkrijgbaar en kunt u ook bestellen in een waterdichte variant. Deze zijn vooral handig wanneer u 's nachts bovenbgemiddeld transpireert of is ideaal bij incontinentie. Op deze wijze gaat uw matras veel langer mee!


Verder bestaat ons assortiment ook nog uit: