Menu
Menu
-
-
Materiaal
Kleur
Maat
Merk
Soort
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Kinderdekbedovertrek

Ontdek het brede assortiment kinderdekbedovertrekken van Bedsupply, en kies voor een dekbedovertrek dat zowel u als uw kind blij maakt. Door de vele mogelijkheden in kleur, prints, materiaal en maat kunt u altijd een dekbedovertrek vinden dat aan alle wensen voldoet. Daarnaast werkt Bedsupply met de beste merken, en kiest u dus altijd voor een dekbedovertrek van hoge kwaliteit. Ontdek het assortiment, en bestel vandaag nog uw nieuwe kinderdekbedovertrek.

Kinderdekbedovertrek 140x200

De maat 140 x 200 cm is de ideale en een populaire maat voor kinderdekbedovertrekken. Kinderen zijn nog niet volgroeid en zullen daarom ook niet snel langer zijn dan 1,85 meter. Met een dekbedovertrek in bovenstaand formaat is uw kind van top tot teen bedekt en zal hij of zij geen koude voeten krijgen. Bekijk onze gehele collectie hierboven en laat uzelf inspireren.

Kinderdekbedovertrek 200x200

Naast de bovenstaande maat voor een 1-persoons bed of twijfelaar, zijn ook kinderdekbedovertrekken van 200 x 200 cm enorm populair. Het grote overtrek zorgt ervoor dat het hele bed bedekt is waardoor uw kind het 's nacht in de wintermaanden niet koud zal hebben. Neem eens een kijkje in ons assortiment en haal een leuk en hip dekbedovertrek voor uw kind in huis!