Dekbedovertrek Ledikant

Ledikant dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in in de maten 100 x 135 cm, 100 x 140 cm, 100 x 150 cm & 120 x 150 cm. Voor zowel jongens als meisjes bevat ons assortiment diverse babydekbedovertrekken. Door de verschillende prints die u vindt in het ruime assortiment ledikant dekbedovertrekken van Bedsupply, kunt u bij ons voor ieder kind slagen. Stoer, speels of lief: bij Bedsupply vindt u het allemaal! Neem hieronder snel een kijkje naar de collectie dekbedovertrekken van verschillende materialen, zodat iedere type slaper kan slagen bij Bedsupply.

1 - 80 van 100

 

1 - 80 van 100

Ledikant Dekbedovertrek

Onder dekbedovertrekken ledikant vallen de dekbedovertrekken in de maten 100 x 135 cm en 100 x 150 cm. De collectie van Bedsupply bevat een leuke assortiment dekbedovertrekken voor zowel jongens als meisjes. Een nieuw dekbedovertrek over een ledikant geeft direct een nieuwe uitstraling aan de baby- of kinderkamer. U kunt kiezen uit diverse kleuren, hierdoor vindt u zeker een leuk dekbedovertrek dat bij de baby- of kinderkamer past. Gebruik de filter aan de linkerkant om uw keuze te maken voor een kleur of merk. Verschillende topmerken maken ledikant dekbedovertrekken zodat ook de kleinste kinderen onder een geweldig dekbedovertrek kunnen liggen.


Dekbedovertrek ledikant 100x135

De meeste dekbedovertrekken voor ledikanten hebben de afmetingen 100x135, zodat deze perfect om een dekbed van 100x135 cm passen. Dit zijn vaak de eerste dekbedovertrekken die kinderen hebben, aangezien dit de kleinste maat is. Hierna kan stapgewijs overgegaan worden op grotere dekbedovertrekken, uiteraard afhankelijk van de groeispurt van het kind.