Menu
Menu
-
-
Kleur
Maat
Soort
Prijs
Levertijd
Korting

Kardol dekbedovertrek

Kardol dekbedovertrek

Kardol dekbedovertrekken behoren tot het absolute top segment met een groot aanbod aan satijnen dekbedovertrekken. Dit luxe merk van Beddinghouse heeft een rijke historie en reputatie op het gebied van kwaliteit en stijlvolle dessins. U kunt de filter aan de linkerkant gebruiken om het gewenste materiaal te selecteren en als u op onderstaande afbeeldingen klikt krijgt u meer informatie en kunt u uw Kardol dekbedovertrek online bestellen.

Dekbedovertrek Kardol

Kardol is al 15 jaar een toonaangevend Nederlands merk op het gebied van bedtextiel. De dekbedovertrekken van Kardol staan bekend om hun unieke dessins. Ze dessins zijn vaak modern met een klassieke twist die zijn gebaseerd op de laatste mode- en slaaptrends. De dekbedovertrekken hebben een luxe uitstraling door de hoogwaardige kwaliteit stoffen die zij gebruiken om de dekbedovertrekken te maken. Zoals de ontwerpers zelf zeggen: 'Where Dutch design meets luxury bedlinnen'. Met een dekbedovertrek van Kardol bent u jarenlang verzekerd van goede kwaliteit.

Kardol en Verstraten dekbedovertrek

Kardol heette voorheen Kardol en Verstraten. Mocht u dus op zoek zijn naar een dekbedovertrek van Kardol en Verstraten, dan kunt u bij ons terecht bij de dekbedovertrekken van Kardol! Uiteraard is dit enkel een naamswijziging en zijn de overtrekken nog altijd van de gebruikelijke topkwaliteit.

Kardol dekbedovertrek 240x220

Het dekbedovertrek van Kardol onderscheidt zich ten opzichte van zijn concurrenten door de speciale confectietechnieken en luxueuze uitstraling. Ook staan ze bekend om hun oog voor detail. De unieke ontwerpen roepen verschillende gevoelens op. Maar één ding is zeker, u zult fantastisch slapen onder deze prachtige dekbedovertrekken. De overtrekken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 240 x 220 cm. Hierdoor zit het geschikte overtrek er altijd voor u bij. Voor welk dekbedovertrek van Kardol kiest u?