Menu
Menu
-
-
Type Product
Type Hoeslaken
Materiaal
Kleur
Breedte Hoeslaken
Lengte Hoeslaken
Merk
Serie
Hoekhoogte
Prijs
Levertijd
Korting

Hoeslaken Boxspring

Bekijk ons grote aanbod hoeslakens voor boxsprings. Veel boxsprings hebben een matras die is meegestoffeerd met de boxspring met daarop een losse topper matras. Voor dit type boxspring hebben wij speciale topper hoeslakens. Als u een elektrisch verstelbare boxspring heeft met een topper matras; kunt u gebruik maken van een speciaal split topper hoeslaken. Als u juist een hoeslaken om de matras + topper wilt doen of om de matras + box, heeft u een hoeslaken met extra hoge hoek nodig. Deze hoeslakens worden boxspring hoeslakens genoemd en hebben een hoekhoogte die geschikt voor matrassen (al dan niet inclusief de topper) met een hoogte van maximaal 40 cm. De hoeslakens voor boxsprings zijn in alle denkbare maten te bestellen en worden op maat voor u gemaakt. Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie en om direct uw boxspring hoeslaken online te bestellen.

Hoeslaken boxspring 180x200

Bedsupply heeft een ruim assortiment hoeslakens speciaal voor boxsprings. Deze hoeslakens hebben een hoogte van maximaal 40 centimeter. De hoeslakens boxspring zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Het materiaal van een boxspring hoeslaken kan erg bepalend zijn voor uw slaapcomfort. Kies er daarom een die bij uw wensen en behoeften past. Een populaire maat voor het boxspring hoeslaken is 180 x 200 cm.

Hoeslaken boxspring 160x200

Bent u nog op zoek naar een hoeslaken geschikt voor uw boxspring van 160 x 200 cm? Bekijk dan zeker ons assortiment en laat uzelf inspireren op ons mooi assortiment. De hoeslakens in deze maat zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, merken en materialen. Door gebruik te maken van de filters kunt u uw keuze vergemakkelijken.